Magazin > VIP
3492 ogledov

Ste že videli vse te žalostne fotografije Melanie Trump

Melania Trump, Barron Trump Profimedias
Uporabniki družbenih omrežij, predvsem Twitterja, so očitno zelo zaskrbljeni za Melanio. Pojavila se je serija fotografij, s katerimi so prikazali, zakaj jih skrbi.

Melania Trump, nova prva dama Združenih držav Amerike, ima zelo zaskrbljene oboževalce. Na Twitterju se je pojavila serija fotografij, na katerih je Melania videti žalostno ali osamljeno. Fotografije so se pojavile po tem, ko so se vsi začeli spraševati, kaj je Donald rekel Melaniji na inavguraciji, ko se je po njegovih besedah hitro zresnila.

Na Twitterju so začeli uporabljati tudi oznako (hashtag, op. a.) #FreeMelania (osvobodimo Melanio, op. a.). Spodaj si lahko ogledate objave njenih oboževalcev.

Komentarjev 18
  • abyx 00:04 28.januar 2017.

    Bedni slovenski mediji, bedni do konca, res upam da propadejo v valu skuaj z večjimi mediji ki jih bo Trump zaprl. Komaj fucking čakam!

  • MihaPu 12:12 27.januar 2017.

    To je en in isti troll imenovan "Ataaufbiks". Prepozna se ga po tem, ker pri vsaki tematiki glede naše prelepe Melanie se javi poleg še "Majazmaja" in ON z isto besedo "sponzoruša", kar sploh ni slovenska beseda. Je pač zahojeni ...prikaži več bosanski vehabist religiozno proti Trumpu že od prej.

  • Žurnalček 18:54 26.januar 2017.

    Ja in če misli Žurnal še naprej srati po Trumpu in Melaniji , bomo odšli pač tja , kjer objavljajo pozitivne članke o USA predsedniku . Žurnal niste edini , sploh pa vas imam že poln ukrac s temile vašimi ...prikaži več skakajočimi reklamami in skakajočo stranjo , da moraš 1 minuto popravljati oz. nalagati tisto kar želiš čitati !