Magazin > VIP
35 ogledov

"Steven Tyler nas je mučil in poniževal"

Steven Tyler EPA
Joey Kramer, bobnar skupine Aerosmith, je razkril, da je frontman skupine Steven Tyler razvajena diva, ki se ne zna obnašati.

Joey Kramer je pred časom v nekem intervjuju razkril, kako je biti član ene najpopularnejših skupin. Po njegovih besedah ni to prav nič zabavno, če imaš ob sebi težaka, kot je Steven Tyler. Bobnar je dejal, da je bil pevec dolga leta zelo zahteven, če kaj ni bilo po njegovo, se je obnašal kot razvajena diva. "Steven nas je znal zelo poniževati, bil je nemogoč. Ne samo do mene, do vseh članov benda," je dejal.

Steven pa obtožb ne zanika, temveč celo priznava, da se je grdo obnašal. Zdaj to obžaluje. "Vsem fantom sem rekel marsikaj, česar si niso zaslužili. Zdaj vem, da ni bilo lepo od mene in mi je žal. Nisem mislil resno," je skesano povedal 63-letni zvezdnik. Dodal je, da je za takšno obnašanje kriv njegov perfekcionizem ter dejstvo, da od svojih kolegov pričakuje samo najboljše. "Vedno sem vztrajal pri tem, da vsi opravijo svoj del, tako kot morajo, nikoli se nisem mogel zadovoljiti z manj kot s popolnim. Morda brez tega danes ne bi bili tukaj, kjer smo," je zaključil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.