Magazin > VIP
7469 ogledov

Stevo Pavlovič pokazal hčerko, ki gre po njegovih stopinjah

Stevo Instagram
Eden naših najbolj znanih frizerjev razkril, kaj je poleg uspešnega posla njegovo največje bogastvo.

Frizerski mojster in učitelj Stevo Pavlovič je v svojem poklicu uspešen že vrsto let, a njegov še večji ponos sta 22-letni sin in 17-letna hčerka Ana, ki gre po očkovih stopinjah. "Oba sta čudovita. Z ženo se zelo veliko ukvarjava in pogovarjava z njima, najbolj me je vedno skrbelo, da ne bi padla v kakšno slabo družbo. Res sta moj ponos. Ana je sedaj drugi letnik srednje frizerske šole in je bila tudi že moja asistentka na frizerskem festivalu, tako doma kot v Zagrebu. Tako se navaja na nastope na odru, pred občinstvom, ki so zelo zahtevni, saj moraš delati in govoriti hkrati. Je obetavna, nadarjena, ima potencial, a moraš se res veliko izobraževati, sploh v managmentu, če želiš imeti uspešen posel. Jaz jima želim, da najdeta nekaj, kar ju bo osrečevalo, tako kot mene moj poklic in posel in takrat ti res nič ni težko," pove Stevo.

Stevo Pavlovič | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Poleg lastnega posla in poučevanja pa tudi sam organizira odmevne frizerske dogodke, v ljubljani je to Hair fusion, ki združuje izobraževanje, druženje in dobro hrano. "Gre za butični dogodek, kjer smo letos gostili frizerje iz štirih držav, kjer sem želel ljudem izobraževanje približati na drugačen način in povezati izobraževanje, druženje in zabavo," pove Stevo, ki je na dogodek povabil mojstra ljubljanske klubske glasbe DJ Levisa. Tudi sicer je glasba pomemben element v njegovem življenju, v salonu pa vrti le kvalitetno glasbo, ki blagodejno vpliva tako na stanke kot na zaposlene. "Nekoč sem veliko hodil po klubih, danes pa po koncertih, celo sam sem nekajkrat vrtel, v Palmi in K4. To je tudi v salonu dodana vrednost, trenutno poslušamo jazz. Pa ne le glasba, tudi ambient je pomemben, pri nas je veliko zelenja, fotografij, tudi umetnin, saj imam umetnost zelo rad," še pove priznani ljubljanski frizerski mojster, ki pravi, da bo strigel dokler bo lahko stal, ko pa ne bo mogel več stati, pa bo strigel v sede. 

Stevo Pavlovič | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice