Magazin > VIP
21 ogledov

Strta Leona odpovedala turnejo

S strtim srcem ima navdih za nov album. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Angleška pevka Leona Lewis je odpovedala turnejo po Avstraliji, Aziji in Evropi, saj je preveč strta po razhodu z dolgoletnim partnerjem Loujem Al-Chamaanom.

Glasbenica Leona Lewis, ki je zaslovela z uspešnico Bleeding Love, se je prejšnji mesec razšla s fantom, s katerim sta bila skupaj deset let. Ker si Lou namerava izboriti velik del Leoninega premoženja, je pevka turnejo odpovedala in se bo raje posvetila problemom, ki ji jih je nakopal bivši fant.

Leona je prepričana, da je samski stan pravi razlog za odpoved turneje, vrnitev v studio in snemanje novega albuma. "Leonino srce preprosto ni bilo s turnejo. Bila je razočarana, objokana in potrta zaradi razhoda z Loujem. Skupaj sta bila deset let, bil je ljubezen njenega življenja. Zadnja stvar, ki si jo je želela, je, da bi bila v tem trenutku daleč od družine in prijateljev," je dejal vir blizu pevke.

"Leona ima ogromno idej. Zdaj ima nov navdih za pisanje. Svoje strto srce bo dala svoji glasbi," je še povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.