Magazin > VIP
20 ogledov

Susan Boyle ima nadlegovalca

Susan je zaskrbljena. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Družina pevke Susan Boyle je zaskrbljena nad njeno varnostjo, potem ko jo je začel zasledovati fanatični oboževalec. Brat se boji, da jo čaka podobna usoda kot Lennona.

Česar si nihče od zvezdnikov ne želi, se je pripetilo tudi škotski pevki Susan Boyle. Neimenovani moški je uspel dobiti njeno telefonsko številko in druge osebne podatke. Pevka večkrat na dan prejema njegova sporočila, moški pa trdi, da je njen brat Gerry.

"Kliče Susan in se pretvarja, da sem jaz ali kateri drug sorodnik. To se dogaja že nekaj časa. Susan dobro ve, kdaj jo kličem jaz. Čudakov je polno. Tale jo zasleduje in to je resno," je povedal njen brat za britanske medije.

Brat se boji, da je samo vprašanje časa, kdaj bo njegovo slavno sestro, ki je čez noč zaslovela na britanskem izboru talentov, doletela enaka usoda, kot je Johna Lennona, ki ga je obsedeni oboževalec ustrelil pred njegovim domom.

Susan se zaveda, da ima slava svoj davek. Njena družina pa že premleva, ali je slavna pevka dovolj varna. "Mark Chapman je ubil Lennona, ker je vedel, da je lahka tarča brez varnostnika. Enako se lahko zgodi pri Susan. To jim govorim že dlje časa, to je grozljivo," še pove brat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.