Magazin > VIP
139 ogledov

Suzana in Jonas sta se sporekla

Suzana Jakšič
1/4
Planet TV
Suzana Jakšič se je zaradi spornega vprašanja v oddaji Denar pada sporekla z voditeljem oddaje Jonasom Žnidaršičem.

Suzana Jakšič, ki je zaslovela s šovom Big Brother, pozneje pa smo jo lahko gledali v resničnostnih šovih Kmetija slavni in Riba na oko, se gostovanj v televizijskih oddajah še ni naveličala. Ta teden jo bomo gledali v kvizu Denar pada, kjer glede pravilnosti zadnjega odgovora Jonasu ni verjela na besedo. "Vprašanje je bilo: 'Kaj počne rozina v šampanjcu? Plava, potone ali skače?' Tukaj sva pogrnili. Jonasu sem rekla, da ne verjamem, da rozina skače. Jonas mi je rekel, naj poskusim doma, kar tudi sem. Ne moreš verjeti, da je res skakala! Res pa je, da se šampanjec in penečo vino, ki ima veliko več mehurčkov, razlikujeta. Sama sem poskusila s penečim vinom," nam je pojasnila Suzana. In koliko je zaslužila tokrat? "Naj povem, da denar je padal (smeh)," ostaja skrivnostna.

Jakšičevo je bilo možno videti v številnih resničnostnih oddajah. Sama pravi, da je na tem področju vsekakor rekorderka: "Rekorderka sem že, saj sem bila v treh domačih resničnostnih šovih, Big Brother, Kmetija slavnih in Riba na oko. Šovi so mi všeč, zato se želim udeležiti vseh, najpomembnejše pa je, da me zanima predvsem ozadje teh šovov, produkcija, saj že delam na tem, da bom imela svoj šov. Več pa še ne želim povedati. Denar oziroma nagrada je dobrodošla, a ni prioriteta."

Poleti se je prijavila tudi na resničnostni šov Top 4, a ni prišla med izbranke. "Na Top 4 sem se prijavila, ker mi je bil koncept šova zanimiv. V kvizu Kdo bo koga sem se pridružila skupini Šturle, katere menedžerka sem, kviza Denar pada pa sem se udeležila s prijateljico, moderatorko in podjetnico Anjo Bohinc Rupret, ki sem jo povabila ravno zaradi njene razgledanosti."

Komentarjev 3
  • Johan Spohan 18:34 14.november 2013.

    Baba je zabita, Šampanjec in peneče vino sta enaka razlika je v poreklu.

  • iko 13:43 12.november 2013.

    nehajte sponzorirat to oglodano babo, vi res mislite, da dedci padajo za njo, bljak

  • baksus 11:34 12.november 2013.

    Zakaj pop tv, oziroma 24 ur, propagira to zabito Jakšičko mi je jasno, saj so vlagali vanjo, nimi pa jasno zakaj vi to počnete