Magazin > VIP
12838 ogledov

Ta božanski dekolte je eno leto lovil svojega moža

Lara Komar Mediaspeed
Ta igralka je konec tedna postala najbolj fatalna Slovenka, ki pa se je morala nekoč kar precej potruditi, da je ulovila svojega soproga …

Igralka Lara Komar, ki jo gledalci najbolj poznamo po vlogi Irene iz serije Reka Ljubezni, je postala Femme fatale 2018. Lara je utelešenje pozitive, nežne ženstvenosti in odločnosti, ki s svojo ljubkostjo osvoji prav vse ... 

Lara Komar | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Ste slovenska Femme fatale leta 2018, se počutite fatalno?
Odvisno, kaj pomeni fatalno. To sem se vprašala že, ko sem bila nominirana. Če je fatalnost tista moč, ki jo imaš v sebi, ko se zavedaš, da lahko ustvarjaš svoj zdaj, je to zame fatalnost. Tako za žensko kot za človeka nasploh. Če govorim o ženskah, mislim, da vsaka ženska v sebi nosi fatalnost, samo priti mora do tega, da je samozavestna in da ve, da ona ustvarja to, kar se okoli nje dogaja v tistem trenutku in potem se tega zavedajo tudi vsi, ki so okoli nje. Treba se je boriti, da si fatalna v vsakem trenutku, s tem, da živiš tukaj in zdaj. 

Ste vedno samozavestni?
To ni kar tako. Treba se je vedno truditi, da je vsak trenutek najlepši, kar jih lahko doživiš. In seveda niso samo rožice, a nasmeh pomaga in to, da si dobre volje v vsakem trenutku. To je ena najbolj važnih stvari, ki jih lahko sam odločiš in s katero kljubuješ vsemu, kar ti življenje ponuja. Ker ponuja lepo in manj lepo. Tako, da je vse odvisno od tebe, kako to sprejemaš. 

Imate tudi vi slabe trenutke?
Vsekakor. Ne teče vse vedno tako gladko. A kako si ti postavljen, odprt in pripravljen sprejemati stvari, to spremeni vsak dar, ki ti ga pošilja življenje.

Lara Komar Magazin Tako lepo družino ima Lara Komar

Fatalen pa je bil tudi začetek vaše ljubezenske zgodbe z možem, kajne?
Fatalna ljubezen je še zdaj, ker vsak dan živiva to ljubezen in podarjanje drug drugemu. Bila je ljubezen na prvi pogled, a tako kot pri vsaki stvari, je treba malo stisniti zobe, da jo uloviš. In sem jo ulovila, sva se ulovila, le nekaj časa je trajalo.

Koliko časa ste ga lovili?
Eno leto. Absolutno je bilo vredno in tudi v tem času je bilo lepo. Tudi to je lepo, da ne steče vedno vse tako zlahka. 

Komentarjev 3
  • kapibara 09:02 10.oktober 2018.

    sisice... bodo visice..

  • Bizgec 07:32 10.oktober 2018.

    Očitno ni vse v joških. Kdo bi si mislil, a ne?

Sorodne novice