Magazin > VIP
2673 ogledov

Ta plavolaska je za Bena Afflecka zapustila moža in otroka

Ben Affleck
1/4
Reuters
Igralec jo je tako očaral, da se je odpovedala družinskemu življenju.

Producentka izjemno priljubljene ameriške oddaje Saturday Night Live Lindsay Shookus je za Bena Afflecka zapustila moža, s katerim ima tudi otroka. "Bila je poročena ženska z otrokom in je zaradi Bena Afflecka zapustila svojega soproga," je povedal neimenovani vir za Us Weekly. Lindsay se je poročila pred sedmimi leti.

Lindsay naj bi iz New Yorka veliko potovala v Los Angeles, kjer je iskala nove talente za komično pogovorno oddajo in tam spoznala Afflecka, s katerim je preživljala večji del svojih 'poslovnih' počitnih na zahodni obali ZDA. Nekateri celo pravijo, da naj bi njuna romanca trajala že tri leta, a da sta se dobivala na skrivaj in da ju do zdaj še nihče ni zasačil. "Dobivala sta se brez obveznosti, si pošiljala sporočilca in se videla, ko sta se lahko," je povedal vir.

Pred nekaj tedni se je celo pisalo, da se zdi, da sta se Ben in njegova bivša žena Jennifer Garner očitno pobotala, saj so ju paparaci večkrat ujeli tako z otroci kot same. A očitno še vedno ostajata samo starša svojim otrokom, med njima pa ni nič več romantičnega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.