Magazin > VIP
138 ogledov

Tako na račun prepoznavnosti "služi" Iris

Iris Mulej Facebook
V času nosečnosti si z Iris Mulej želi sodelovati še več podjetij kot sicer.

Iris na družabnih omrežjih pogosto objavlja fotografije ljubkih stvari, ki jih že hrani za svojo Isabello, nas pa je zanimalo, ali lepotička in njena še nerojena hči vse te predmete dobita v dar? 

Tovrstni marketing je v zadnjem času namreč zelo popularen, saj podjetja učinkoviteje dosežejo potencialne kupce, kot če bi oglas objavili v medijih. Na ta način je Iris z nekaterimi podjetji sodelovala že prej, med nosečnostjo pa se je to povpraševanje menda še povečalo. 

Seveda nič ni dejansko zastonj, saj neko podjetje prek Iris dobi reklamo (porast števila sledilcev in všečkov ter večje povpraševanja po reklamiranih stvareh, menda pride celo do razprodaje nekega izdelka). Odziv teh podjetij na njeno prepoznavnost, pa je dejansko rezultat dolgoletne uspešne manekenske kariere, ki ji ni padla z neba.

Iris pa še zdaleč ni edina znana Slovenka, katere družabna omrežja so mamljiva marketinška točka za številna podjetja. Med mojstricami tovrstnega marketinga so na primer Danica Lovenjak, Mirela Lapanović, Rebeka Dremelj  ...

 

 

 
Komentarjev 12
  • Majazmaja 14:40 05.september 2016.

    Gre namreč za to, da ti ljudje delajo reklamo - Iris bo Isabelle Peropizdič vozila v šenkanem vozičku za 700 eur (katerega nabavna cena je npr. 200 eur), potem pa se bodo našle 4 posnemovalke, ki si bodo tak voziček ...prikaži več lahko dejansko privoščile in ga kupile, ker ga je imela Iris. Tako deluje logika.

  • Majazmaja 14:39 05.september 2016.

    Pa saj 'znani in slavni' dejansko SO ti, ki jih imenuješ nižji sloj. Dejansko živijo iz rok v usta, kupujejo najcenejšo hrano, imajo težave s plačevanjem položnic, saj v večini sploh niso zaposleni ali pa 'delajo' preko svojih s.p.-jev. Obstajajo ...prikaži več seveda redke izjeme (npr. Jan Plestenjak - lokal, Rebeka Dremelj - multipraktik, ki dela vse, da le zasluži, Neisha - prof. v glasbeni šoli itd.). Če se ti ljudje pojavijo / pojavljajo v časopisu, še ne pomeni, da se jim cedita med in mleko. Verjemi, da je v 90 % primerov ravno nasprotno, torej tolčejo revščino, ki jo skrivajo za bleščečimi nasmehi in cenenimi cunjicami - cunje, ki jih nosijo, so sponzorske iz poceni butikov (npr. majica za 15 eur, čevlji za 20), če pa se komu (brezposelnemu seveda) uspe pojaviti v boljšem kosu, je ravno tako sponzorski. Gre namreč za to, da ti ljudje delajo reklamo - Iris bo Isabelle Peropizdič vozila v šenkanem vozičku za 700 eur (katerega nabavna cena je npr. 200 eur), potem pa se bodo našle 4 posnemo

  • Aleta 14:18 05.september 2016.

    Se popolnoma strinjam s tabo. Samo zame Iris Mulej ni neka znana in slavna oseba... Žal. In se sprašujem od kje ji denar?