Magazin > VIP
3080 ogledov

Tako ponosno Bradley Cooper še nobene ni držal za roko

bradley cooper
1/5
Profimedia
Ponosni očka.

Bradley Cooper se je v Los Angelesu udeležil premiere filma Maestro, ki ga bodo še letos začeli predvajati na Netflixu. Za to posebno priložnost je s sabo na rdečo preprogo pripeljal hčerko, Leo De Seine, ki se mu je rodila v razmerju z rusko manekenko Irino Shayk.  Lea je stara šest let in je svojemu slavnemu očetu v obleki z živalskim vzorcem ukradla vso pozornost. 

Cooper v filmu Maestro igra slavnega dirigenta Leonarda Bernsteina. Igralec je zelo zaželen, a kljub polnemu urniku hči ostaja njegova prva prioriteta, kar je potrdila tudi Irina. "Boljšega očeta si z Leo ne bi mogli želeti," je pred časom povedala za Elle. Cooper v očetovski vlogi nadvse uživa. "Vse se lahko ob dejstvu, da smem biti oče čudovitemu bitju, skrije ali pa zasije v prelepih barvah," je nekoč dejal. 

Na vprašanje, kaj želita hčerko naučiti, pa je par povedal: "Učiva jo, da mora biti do drugih prijazna. Vsakič, ko jo pospremiva v šolo, jo opomniva: 'Ne pozabi, prijaznost in ljubezen.'"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.