Magazin > VIP
4330 ogledov

Tako privlačnega brata ima Miha Kavčič

Miha Kavčič Osebni arhiv
Uau, to Vito Kavčič!

Resničnostni zvezdnik Miha Kavčič je te dni dopolnil okroglih trideset. Vse najboljše! Na Facebooku pa mu je čestital tudi njegov tri leta starejši brat Vito, ki ni le izjemno očarljiv, temveč tudi zelo pozoren.

Takole je svojemu bratu čestital za rojstni dan: "Bratec moj, ko sem jih sam imel 30, si jih ti imel 27, pa se mi je zdelo to veliko razlike med nama … zdaj, ko si pa ti tudi 30, mi je pa dosti lažje. Tako da hvala, da se tudi ti staraš. Ti pa želim vsega lepega, zdravje ti naj bo naklonjeno, zaposlitev imaš, tako da to željo si že izpolnil. Pa jaz vem, da boš najboljši stric na svetu … Vse najboljše Miha … rad te mam." Lepo, kajne?

Miha in Vito imata še sestro Evo, družina Kavčič pa se bo v kratkem povečala, saj Vito pričakuje hčerko. Miha nam je zaupal, da je z družino zelo povezan in da so ga vedno v vsem podpirali, priznal pa je tudi zabavno anekdoto: "Ko sem kot najstnik še hodil s puncami in ko bi lahko postalo resno, oziroma so si dekleta želela česa več, meni pa do tega ni bilo, sem jih peljal domov in jih spoznal z Vitom. Tako smo bili vsi zadovoljni, ha, ha."

Miha Kavčič | Avtor: Facebook Facebook

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice