Magazin > VIP
37960 ogledov

Tako uživaško Irglova z dragim preživlja konce tedna

Eva Irgl Instagram
Rada se razvajata.

Poslanka Eva Irgl rada pokaže, kako preživlja svoj prosti čas. S partnerjem Davorjem Božičem jima je je namreč skupna tudi ljubezen do umetnosti. "Ne leživa na plažah, ne hodiva na takšne dopuste. Večinoma sva po kakšnih mestih in si ogledujeva znamenitosti. V tem res uživava. Oba imava rada arhitekturo in umetnost," je o njunih običajnih počitnicah marca povedala za Planet TV.

Skok v tujino in doze umetnosti, arhitekture, zgodovine ter dobre hrane pa si rada privoščita tudi ob koncu tedna. Kako sta v Padovi uživala pretekli vikend je pokazala na Instagramu in pripisala: "Ta konec tedna sva doživela veliko lepega. Vedno znova pa se me še posebej dotakne obisk čudežno lepe cerkve svetega Antona v Padovi."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl)

Komentarjev 22
  • Plavi-mil 18:40 28.september 2022.

    Res ste idioti, štirimotorni biki, sami s seboj nezadovoljni, zato pljuvate po vsem in vseh, kateri so srečni, IDIOTI na kubik.

  • jakec42 17:28 28.september 2022.

    Dal bi ji pokojnino povprečnega upokojenca in bi lahko res uživala !!

  • Avatar luckyss
    luckyss 17:24 28.september 2022.

    To so levičarji že zdavnaj "predelali"...https://novice.svet24.si/clanek/novice/kultura/530ae1702aeb3/janez-jansa-ne-pozna-ustave...........................In še eno za lahko noč...https://www.youtube.com/watch?v=0U9yEPh5k8g

Sorodne novice