Magazin > VIP
34530 ogledov

Tako župnik Martin Golob pojasnjuje kontroverzni posnetek

Martin Golob Tik Tok
Župnik Martin Golob po Facebooku in Instagramu osvaja še Tik Tok.

Priljubljenost župnika Martina Goloba je po objavi njegovih posnetkov na Tik Toku še poskočila. Mladina ga naravnost obožuje, lahko bi rekli, da je postal pravi pop zvezdnik med domačimi duhovniki, še posebej po tem, ko so njegovi tik toki preplavili domači splet. Z družbenimi omrežji pa se ne ukvarja sam, pač pa za zabavnimi posnetki stoji ustvarjalna mladina iz Martinove župnije v Grosupljem. Oni tako snemajo kot tudi urejajo posnetke na njegovih spletnih profilih. Martin je nad njimi navdušen, saj pravi, da ima današnja mladina izreden občutek za videoprodukcijo in to, kaj je ljudem všeč.

Nekateri pa so vseeno mnenja, da je šel z nedavnim posnetkom morda korak predaleč, čeprav Golob pravi, da je šlo le za šalo. Na posnetku z naslovom Jezus pravi: Ljubite svoje sovražnike je oblečen v črno in v kamero pove: A veš, zakaj sem oblečen v črno? Ker je vsak dan pogreb za moje hejtarje?  Hejtarji so sledilci na družbenih omrežjih, ki pišejo neprimerne komentarje. "Nisem tako mislil, da je zanje pogreb, to je v prenesenem pomenu. Gre za šalo, ne pa za cerkveni nauk. To idejo sem našel pri duhovniku iz tujine, nič slabega nisem mislil s tem. Jaz vedno pravim, da moramo živeti, ne pa umirati. Zlo je tisti sovražnik, ki ga uničiš z ljubeznijo," je posnetek, ki ga je večina sprejela z odobravanjem, za Žurnal24 komentiral Martin Golob. 

@zupnikm Jezus pravi: ljubite svoje sovražnike 🤗@Tobija Antolic ♬ original sound - Martin Golob

 

Komentarjev 7
  • majdas 07:34 15.maj 2024.

    Kako pravijo? Živi in pusti živeti! Ne vem, zakaj se ljudje tako obremenjujejo s tem, kako živi drugi, kaj razmišlja, kaj veruje. Naj vsak pred svojim pragom pometa... Bravo Martin, mene je posnetek nasmejal :))

  • Avatar NickMason
    NickMason 12:22 14.maj 2024.

    Vera je potuha za ljudi s slabo vestjo

  • Majazmaja 11:31 14.maj 2024.

    Ma ne morem verjeti, da v 21. stoletju kdo še verjame tem verskim blodnjam.

Sorodne novice