Magazin > VIP
10 ogledov

Tamara zaradi porniča zapustila zaročenca

Tamara Ecclestone FameFlynet Pictures
Hčerka šefa formule 1 Bernieja Ecclestona Tamara je zapustila svojega zaročenca Omarja Khyamija, ko je izvedela, da ima domači posnetek seksa.

Ljubezenska zgodba Tamare Ecclestone in Omarja Khyamija, s katerim sta načrtovala tudi poroko, se je po dveh letih končala, zatem ko je 28-letna dedinja odkrila, da je njen dragi v preteklosti posnel pornič, povrh vsega pa to še tajil pred njo. Pred kratkim pa je posnetek seksa, za katerega naj bi sicer vedel že dobro leto, vendar ji ni imel poguma povedati zanj, pricurljal v javnost. "Priznal mi je, da je na posnetku res on. Med nama je konec," je povedala Tamara in dodala: "Kar slabo mi je." Čeprav ji je Omar prisegel, da ni bil v zvezi z dekletom s posnetka, ampak da se je to zgodilo med enim od pijanskih večerov, mu je razočarana lepotička po tehtnem premisleku in posvetu z družino spakirala kovčke in ga odpravila iz njunega skupnega domovanja v Londonu, kjer je celo že zamenjala ključavnico na vratih.

Omar je bil sicer zaradi posnetka že več kot leto dni tudi žrtev izsiljevanja, kar pa se je zdaj odločil končati in je izsiljevalca že prijavil policiji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.