Magazin > VIP
319 ogledov

Tara Zupančič spregovorila o zvezi s Plestenjakom

Tara Zupančič Saša Despot
Televizijska voditeljica in manekenka Tara Zupančič je končno priznala, da je z Janom Plestenjakom v zvezi in da je bil prvi zmenek nekaj prav posebnega.

Že nekaj časa se šušlja, da sta Tara Zupančič in Jan Plestenjak najnovejši par na naši sceni, a za enkrat še ni bilo potrditve. Zdaj pa je o zvezi Tara javno spregovorila za revijo Nova, kjer je povedala, da je bil prvi zmenek nekaj posebnega in da si ga bo zapomnila za vedno.

Kaj pa ljubosumje? Zdi se, da je Jan tisti Slovenec, ki si ga želi marsikatera ženska. "Nasploh se mi zdi, da je tako ali tako nekaj ljubosumja zdravega. To mora biti, če ni malo ljubosumja, ni naboja. Priznam, jaz sem kar malo ljubosumna oseba. Včasih že za malenkosti. Ampak velikokrat tega ne pokažem, ker nočem delati drame. In se mi ne zdi potrebno, ker to na neki način odraža nezaupanje v nas same. No, če bo treba, bom sigurno pokazala zobe, ampak do takrat bom ostala mirna. On pa verjetno tudi," je za tabloid povedala postavna sedemindvajsetletnica.

Komentarjev 4
  • malonaokoli 08:06 20.april 2016.

    Jan ima veliko prijateljic in znank...v hiši pa nima prostora za stalno partnerico, ker bi se počutil utesnjeno v zvezi.Prav je da si izbere svoj način življenja po svoji meri in ne otresa otrok v kratkotrajnih zvezah...to pri Janu ...prikaži več spoštujem, da je odgovoren človek.

  • Avatar Zala
    Zala 20:28 02.september 2015.

    Babjak, ki si je omislil nov kos mladega mesa in frčafela, ki misli, da bo z njegovo pomočjo priplezala kam višje.

  • kapibara 14:29 02.september 2015.

    Z njim ji bo še marsikaj posebnega..