Magazin > VIP
10868 ogledov

Tega podviga se je po ločitvi lotil naš resničnostni zvezdnik

sandi kojić Facebook
Zakopal se bo v delo.

Zmagovalec slovenskega Dvora in nekdanji pevec Sandi Kojić je sredi ločitvenega postopka. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Eden od načinov, kako se spopadati s takšno situacijo, je delo in Sandi se ima očitno namen vanj zakopati do vratu.

Že več kot deset let se ukvarja z uvozom in prodajo rabljenih vozil, sedaj pa bi rad postal še fitnes trener. "Novega podviga oziroma zame že nekako starega podvig sem se lotil, ker se že celo svoje življenje ukvarjam s športom, s fitnesom pa že 14 let. V teh letih sem zelo dobro spoznal svoje telo. Na zdrav način se zredim za 10 kilogramov in tudi shujšam. Rad se igram s svojimi kilami. Doma in v ZDA sem dobil na račun svoje postave že večkrat pohvale in tudi ponudbe, da bi koga treniral. Ker pa še nimam licence, sem takšne ponudbe moral odkloniti, čeprav bi ljudem rad pomagal tako pri oblikovanju telesa kot tudi pri premagovanju stresa in psihičnih težav. Vsakodnevno srečujem takšne ljudi, pa tudi sam sem prestal že veliko težav,“ je za naš medij povedal Sandi in dodal, da sedaj redno obiskuje seminarje, kjer srka znanje od izkušenih fitnes trenerjev.

Mu bo sploh ostalo še kaj časa zase in za sinčka? "Dve službi ne bosta težava. Delati začnem ob 8. uri, moj dan pa je lahko dolgo tudi do 22. ure. Pa tudi če bi se zavleklo pozno v noč. Uživam v svojem delu. Vmes si lahko vzamem čas za kosilo, prijatelje, včasih pa moram službeno tudi odpotovati, kar pomeni še dodaten užitek,“ je še povedal Sandi, ki so ga opazili tudi na izboru Miss Earth.

sandi kojić | Avtor: Facebook Facebook