Magazin > VIP
14287 ogledov

Teh 5 horoskopskih znakov nikakor nima sreče v ljubezni

ljubezen, par, valentinovo, darilo Profimedia
To, kar je zapisano v zvezdah, pojasni marsikaj.

Za nekatera znamenja je značilna posebna nagnjenost k svobodi ali k posebnemu načinu življenja, zaradi česar imajo težave z navezovanjem in jim to lahko predstavlja oviro pri iskanju ljubezni. 

Škorpijoni

Škorpijoni, ki so znani po svoji intenzivni in strastni naravi, doživljajo zapletena čustva. Njihova želja po globokem odnosu lahko privede do nesporazumov in napačne komunikacije. To lahko reši dober pogovor.

Vodnarji

Vodnarji so svobodnjaki in neodvisneži, zato imajo težavo s prilagajanjem na tradicionalni romantični okvir. Svoboda jim pomeni veliko, kar lahko pripelje do tega, da imajo težavo z vzpostavitvijo trdnega odnosa, ki bo imel prihodnost.

Ovni

Ovne žene strast in želja po pustolovščini, zato lahko pri dolgoročnih razmerjih izpadejo kot nepotrpežljivi. Možno je, da si bo vedno želel nekaj novega in ga to oddaljuje od dolge in stabilne zveze.

Dvojčki

Dvojčki se s svojo dvojno naravo težko zavežejo enemu razmerju. Če se slučajno zaljubijo, bodo o novi zvezi razmišljali takoj, ko bodo naleteli na ovire.

Kozorogi

Kozorogi so v svojem življenju pogosto osredotočeni na ambicije, zato ljubezen in romantika nista pogosto na njihovem seznamu prioritet. Največkrat si partnerja najdejo v službi ali pri aktivnostih, povezanih s kakšnimi projekti.

Ko razmišljate o izzivih, ki so povezani z vašim horoskopskim znakom, je ključno, da se spomnite, da je astrologija orodje za odkrivanje samega sebe in ne vnaprej določena usoda, piše 24sata.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.