Magazin > VIP
157 ogledov

Teja laži o bivšem ne komentira

Jani Teja POP-TV-2
O namigovanjih, da se želi pobotati z nekdanjim fantom, Teja Perjet ne izgublja besed.

V zadnjih dneh se v medijih pojavljajo namigovanja, da je Teji Perjet, tekmovalki iz resničnostnega šova Gostilna išče šefa, žal, da se je razšla z nekdanjim fantom, ter da ga je klicala in prosila, naj jo vzame nazaj. "Ne komentiram laži," je za nas povedala, ko smo jo povprašali, če to drži. "Ničesar, kar se tiče mojega bivšega, ne komentiram. Tak je dogovor in tako sem se odločila. Karkoli glede svojega življenja pa lahko normalno povem," je še pojasnila.

Sicer pa prav danes Teja praznuje svoj 30. rojstni dan. Na vprašanje, kako se počuti kot novopečena tridesetletnica, je odgovorila: "Sklepi me bolijo. Ne, hecam se. Počutim se eno leto starejša in nič drugače. Mi je pa zanimivo, da je takšna prelomnica prišla ravno zdaj, ko sem stara 30 in se mi je vse obrnilo v življenju. Zagotovo je nekaj na tej tridesetki."

Kot je znano, se je Teja intimno zbližala z Janijem, ki je prav tako tekmoval za šefa gostilne. Skupaj ustanavljata svojo znamko, ki jo bosta kmalu predstavila javnosti. "Ko bo zadeva zrela, jo bova dala ven. Bo pa večji projekt,“ nam je zaupala.

Komentarjev 1
  • maneken 19:08 09.januar 2013.

    Na vprašanje, kako se počuti kot novopečena tridesetletnica...Bravo nov novinarski dosežek....