Magazin > VIP
26483 ogledov

Telesni stražar razkriva: Tako je Angelina Anistonovi speljala moža

Angelina Jolie, Brad Pitt Reuters
Angelina ničesar ni prepustila naključju.

Angelina Jolie in Brad Pitt sta se dve leti po poroki že ločevala, kljub temu pa lahko rečemo, da je bila njuna zveza za hollywoodske razmere dolga. Trajala je namreč 12 let.

Ko sta se igralca leta 2003 spoznala med snemanjem filma Gospod in gospa Smith, je bil Brad Pitt še poročen z Jennifer Aniston. Angie se menda kljub temu ni bilo treba posebej močno truditi za njegovo naklonjenost.

brad pitt Magazin Paparaci ujeli Pitta: Na tak zmenek Angeline verjetno ni peljal …

Kot je za Us Weekly razkril njen nekdanji telesni stražar, Mark Behar, je iskrica med njima preskočila takoj. Behar trdi, da je večkrat videl, kako sta se v prikolici med odmori poljubljala, pravi pa tudi, da jima je pomagal pri izmenjavi vročih sporočilc. "Ves čas sta se smejala in se spogledovala. Kot kakšna najstnika. Bilo je prikupno. Večkrat sem ju med 'mečkanjem' ujel v prikolicah. Njuna poroka me zato ni prav nič presenetila.“

Jolie naj bi ekipa filma Gospod in gospa Smith označila za zapeljevalko, ki je vse presenetila, ko je tik pred snemanjem vročega prizora odvrgla vse krpice in se v posteljo k Bradu ulegla gola. Pitt je sicer sprva zanikal, da se je s soigralko zapletel v ljubezensko razmerje. Da je lagal, je bilo jasno zelo kmalu. Leta 2005 sta namreč Pitt in Jennifer Aniston sporočila, da se ločujeta.

angelina jolie težki časi Magazin Angelina Jolie razkrila, da sta morali hčerki na operacijo
Komentarjev 2
  • Kirka 13:25 01.april 2020.

    Brad ima pač tako, kot večina moških, možgane v jajcih...

  • sam50 12:13 01.april 2020.

    Članek za zgodovino....

Sorodne novice