Magazin > VIP
19 ogledov

T.I. rešil moškega pred samomorom

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Težavni raper T.I. je dobil naziv junaka, potem ko je policiji pomagal rešiti moškega, ki se je hotel vreči z 22 nadstropij visoke stavbe v središču Atlante.

Policisti so k samomorilskemu moškemu sprva poslali pogajalca, ki pa ni bil uspešen. Ravno v tem času pa se je v bližini stavbi peljal T.I., ki je dogajanje spremljal po radiu. Odločil se je, da policistom ponudi pomoč.

 

Junaško dejanje?

S kamero na svojem prenosnem telefonu se je posnel, policisti pa so njegov posnetek odnesli moškemu, da bi mu dokazali, da je raper res spodaj. Neimenovani moški je privolil, da bo prišel dol, če se lahko s T.I.-jem pogovarja nekaj minut.

 

"Bog me je prosil, naj mu pomagam. Povedal sem mu, da ni tako hudo, da bo sčasoma bolje. Trenutno je videti slabo, a vse skupaj se lahko obrne," je pojasnil 30-letni zvezdnik.

 

Samomorilskega moškega so kmalu po dogodku odpeljali v bolnišnico, njegov junak pa se bo moral čez nekaj dni zglasiti na sodišču, saj mu zaradi posedovanja droge grozi 14 mesecev zaporne kazni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.