Magazin > VIP
547 ogledov

Tjaša Kokalj po nogi božala moškega, ki ni njen mož

tjaša, mikić Voyo
Opala! Tjaša, to pa ni tvoj mož.

tjaša, mikić | Avtor: Voyo Voyo
V novi oddaji Alfa Mikić, v kateri Igor Mikić govori o modi, modnih trendih in modnih pravilih, se mu bo kot gostja pridružila Tjaša Kokalj Jerala. Lepotica se je lani poročila, tako da smo bili prav presenečeni, ko smo videli, da je voditelja pobožala po nogi. Poklicali smo in vprašali, ali bo mož kaj ljubosumen. V smehu nam je razložila: "Moj Klemen dobro ve, da je on edini, ki se ga dotikam. Ta dotik je bil le del scenarija, da potipam Mikićevao pobrito nogo. Pred kamero sem stroga profesionalka, a je res, da pobritih moških nog ne vidiš vsak dan."

Tjaša in Igor sta se sicer pogovarjala tudi o Klemnovi bradi. Mikića je zanimalo, kakšni so občutki, ko se poljubljaš s takšnim bradatim moškim. "Zakon,“ mu je odgovorila Tjaša in ga vprašala, ali ve, kako se takšna brada neguje. "Olja,“ je odgovoril Igor, a odgovor ni bil pravi. "Ne, neki naravnega,“ je ostala skrivnostna lepotica. Veste, o čem je govorila?

Komentarjev 1
  • allstarr111 09:26 24.september 2016.

    je pa neki res, oba sta antipatična do amena, ona ima nek čuden izraz na obrazu v bistvu ima obraz ko luna tko nekak, postava pa top, mikić pa itak samo rame in biceps in od nekdaj zgleda in se ...prikaži več še extra trudi bit johny bravo tudi smeje se dostikrat enako.uglavnem patološka antipatija, ne vem pa zakaj take vedno štuljo na tv ??