Magazin > VIP
5870 ogledov

To je bila nekoč vroča služba našega novega ministra

Simon Zajc SMC
Simon Zajc, novi minister za okolje in prostor, je nekoč delil erotične nasvete.

Bralke revije Cosmopolitan se poslanca Simona Zajca, ki je včeraj postal minister za okolje in prostor, dobro spomnijo kot pisca erotičnih nasvetov. Takole je naš minister svojim bralkam med drugim svetoval, s kakšnimi stavki naj se "prikupijo" svojim dragim izbrancem: "Ja pa kolikokrat mi bo s teboj še prišlo?"

"Preizkusi katerega izmed teh stavkov še nocoj in se nam kasneje zahvali za njegov naval sreče in ponosa," je eden izmed Simonovih prispevkov, ki jih je napisal leta 2016, v njem pa svojim bralkam svetoval, naj dragemu na uho šepnejo tudi naslednje stavke: "Seveda lahko gledaš za drugimi ženskami, ko si z menoj, to me celo vzburja. Oh, kako si simpatičen, ko se čohaš po svojem orodju. Drage večerje? Pa kdo bi si to želel, če lahko doma poješ pico in greš lahko potem takoj seksat. Pri tako dobrem seksu mi ni treba slišati besed: Ljubim te. Ja pa kolikokrat mi bo s teboj še prišlo? Moje stanovanje je premajhno za moj novi LCD-televizor. Ali ga imava lahko pri tebi?"

Glede na to, da je bil  Zajc nekoč tudi komik, verjamemo, da je te nasvete napisal bolj za šalo kot zares. Upamo pa, da svoje ministrske funkcije ne bo jemal "za hec". 

Simon Zajc Imenovanje Slovenija Takšni so načrti bodočega ministra za okolje Simon Zajc Simon Zajc Slovenija Kandidat za novega okoljskega ministra
 
Komentarjev 2
  • srecko80 08:43 28.marec 2019.

    Še en cmerar-kekec....

  • Janez_53 08:43 28.marec 2019.

    Ana, kaj ti res nič pametnejšega ne pride na misel???