Magazin > VIP
37686 ogledov

To je odkril zdravnik na Kmetiji: Ksenija hudo bolna

Ksenija Kranjec Pop TV
Ksenija Kranjec sploh ne bi vedela, kako zelo bolna je, če se ne bi udeležila resničnostnega šova Kmetija ...

Kaj je bil pravi razlog, da ste se na Kmetiji tako slabo počutili, da ste dvoboj predali Aneti?
Že v šov sem šla s slabimi izvidi, nisem pa vedela, da so tako slabi. Za izvide sem izvedela od zdravnika, ki nas je pregledal pred vstopom v šov. Potrebovala sem transfuzijo, ker imam zastrupljeno kri. Ne vemo, od česa, ščitnica ni, čakam na pregled, ki ga imam 17. Vse sem imela pod normalno vrednostjo.

Ste imeli podobne zdravstvene težave že prej?
Sem zelo slabokrvna in imam anemijo težke stopnje, slabokrvna sem bila že od nekdaj, a tako slabokrvna še nisem bila. Že pred dvobojem sem bila zelo slabotna, Aneta je bila močna, jaz pa še vstati nisem mogla, zelo se mi je vrtelo. In če se dogovarjaš za nek dober honorar, moraš potem tudi nekaj pokazati, ne da si ves nemočen. Izvidi so nato pokazali, da je moje zdravstveno stanje zelo slabo.  Sedaj si pomagam tudi z zdravili.

lara goršek Magazin Kmetija: Zdravnica tekmovalko odpeljala v bolnišnico

Na Kmetiji so vas povezovali z mladim Frankom, vam je všeč?
Vidi se mu, da je vzgojen, a na njega sem gledala kot na vse ostale tekmovalce, z moje strani ni bilo simpatije, z njegove pa ne vem.

Povedali ste, da težko najdete primernega partnerja zase, kar težko verjamemo. 
V bistvu ga ne iščem, imam dosti drugega dela. Sama s sabo, s službo, prosti čas pa rada preživim s prijateljicami in družino. Glede na to, da sem tako slabokrvna, pa sem zadnje leto večinoma prespala. Delala in spala. Že pet let kot menedžerka delam v restavraciji na Dunaju. Ne vozim se vsak dan, vsak teden pa zagotovo, ker imam tukaj psa in stanovanje.

Kdo mislite, da bo domov odnesel glavno nagrado, petdeset tisoč evrov?
Nisem veliko spremljala, saj sem hitro zapustila šov. A če bi lahko, bi diplomo za taktiziranje podarila Aneti. Ona ima načrt, da pride do konca. 

Ksenija Kranjec Magazin Kmetija: Ksenija priznala, kako dolgo že ni, ji verjamete?

Ste na kmetiji kaj slutili, da niste sami in da je v bližini še nekdo? 
Vedela sem, da to nismo vsi tekmovalci. Saj sem se z nekaterimi povratniki pogovarjala pred vstopom v šov in vedela, da so odšli na kmetijo pred nami, ko pa sem prišla, pa jih ni bilo. Čutila sem, da so nekje prisotni in da nismo sami. To sem v kamero tudi povedala, a teh mojih izjav niso pokazali. 

V šovu Big Brother ste se predali strastem, verjetno so vsi pričakovali, da boste to ponovili tudi v Kmetiji?
V štirih letih sem o tem povedala že dovolj. Tisto sploh ni bil seks, ampak seveda si ljudje vse predstavljajo po svoje. Seveda sem sedaj starejša in česa takega ne bi ponovila, takrat se sploh nisem zaveda, kaj to resničnostni šov je in kam jaz grem. Takrat sem si pač izbrala Marka, danes okoli mene sploh ni moških, družim se z družino in prijatelji in to sem v Kmetiji tudi želela pokazati, da nisem fina, a mi je zdravje žal zatajilo. 

Sta z Markom nadaljevala tudi v resničnem življenju?
Bila sva v kontaktu, a sem jaz preveč delala in njemu to ni bilo všeč, jaz pa nisem želela spremeniti načina življenja za zvezo, ki ni peljala nikamor. Ko si skupaj zaprt je čisto drugače, kot ko si zunaj. In jaz res nimam časa za fante, saj imam polne roke dela. Ustvarjam svojo znamko, ki naj bo zaenkrat še skrivnost in pišem knjigo, ki so bo končala takrat, ko bom prvič zanosila. Z družinskim življenjem se bom umaknila iz medijev. Kdaj bo to, pa je zapisano v zvezdah, v to verjamem. Morda šele čez tri leta.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice