Magazin > VIP
46124 ogledov

To je razkošno domovanje Helene Blagne

helena blagne Youtube
Prisega na klasiko in eleganco …

Helena Blagne, naša pevska diva, na eleganco in urejenost ne prisega le pri osebnem stilu, tako je namreč uredila tudi svoj dom, ki stoji v Žabnici pri Brezovici. Hiša spominja na pravi mali dvorec, Helena pa je na Instagramu priznala, da ima svoj dom rada urejen. 

"Rada imam svoj dom in rada sem doma. Vedno poskrbim, da je nas dom urejen, udoben, topel, skratka, da nam je karseda prijetno. A po drugi strani imam neskončno rada tudi svoje delo, svoje glasbene in gledališke kolege in svoje domače, ki bi jih rada po dolgem času spet brezskrbno objela. Resnično upam, da bo vsega skupaj kmalu konec! Upanje pa itak umre zadnje," je zapisala v času samoizolacije in na Instagramu objavila fotografijo urejenega vhoda pred svojim domovanjem. V teh dneh pa je objavila še fotografijo iz dnevne sobe, kjer kraljuje usnjena sedežna garnitura, kamin oblečen v marmor, slike in veliko zlatih detajlov. Ni kaj, naša diva ima izbran okus tudi kar se tiče notranje opreme, klasika in večna eleganca pa sta očitno njen zaščitni znak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and my assistant working from home... 🐶

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne) on

 

Komentarjev 25
  • ursaklobucar 12:01 02.julij 2020.

    Ne bojte se vi zanjo. Baba racuna od 3000-6000e za nastop. Nekje sem zasledila da jih je imela lani cez 200... zdaj pa kalkulirajte. Ljubi bog raja pa nima za prezivetje!!!

  • Avatar Silsiolla
    Silsiolla 00:46 09.junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == www.Hosset.Com

  • ode 18:05 08.junij 2020.

    Lahko se baha z razkošjem, saj poleg fuš nastopov dobi tudi lepe denarce od države in državnih zavodov in ustanov - glej erar.

Sorodne novice