Magazin > VIP
30609 ogledov

To je Valerija, ki ji je Peter Vilfan čestital rojstni dan

Hrabri in tisti, ki garajo, imajo tudi srečo, pove Peter Vilfan. (Foto: Boštjan
1/7
Boštjan Tacol
Pred celo Slovenijo ji je prisrčno čestital.

Na koncu tekme med Slovenijo in Latvijo je navdušeni komentator Peter Vilfan naredil nekaj nepričakovanega. Preden se je poslovil, je povedal: "Drage gledalke in gledalci, res je lep večer tukaj v Istanbulu, lepa bo zagotovo tudi tale noč. Verjamem, da tudi doma v Sloveniji ali kjerkoli že ste, še lepši pa bo jutrišnji 13. september, ko se bomo zbudili in ugotovili, da vse to niso bile samo sanje, ampak da je Slovenija res v polfinalu in bo v četrtek igrala proti Španiji. Drage gledalke in gledalci, počasi se bom moral posloviti s tega komentatorskega mesta, dvorana je skoraj da že prazna in zdaj bom naredil nekaj, kar si že dolgo želim … Jutri je 13. september, srečen dan, in zato bom rekel naslednje: Valerija vse najboljše za rojstni dan in vse najboljše vsem tistim, ki ga imate morda jutri!"

In kdo je Valerija? Valerija je Vilfanova žena, s katero sta poročena že 39 let. Skupaj imata hčerko Anjo in dva vnuka, Luko in Jakoba. In še ena zanimivost – pevec Magnifico je po mamini strani pravi bratranec Valerije. Kakšna družina! Kako lep par sta, si poglejte v galeriji zgoraj.

Komentarjev 7
  • Miran Rižnar 20:10 13.september 2017.

    Valerija je bila v sedemdesetih letih najlepše bitje Trubarjeve ulice iz Ptuja. Vsi pobje smo se grebli do nezavesti. Potem pa je prišel neki dolgin Peter in jo uplenil. Od takrat je nisem več videl...

  • blueone 17:11 13.september 2017.

    Lepo, res sta super par

  • Janez_53 15:14 13.september 2017.

    Leon, čoha si jajca - kot ti...

Sorodne novice