Magazin > VIP
11599 ogledov

To naj bi bilo usodno za Hugha Hefnerja

Hugh Hefner
Prijatelji so prepričani, da ne bi umrl, če bi jih poslušal.

Za Hugha Hefnerja naj bi bila usodna Playboyjeva vila, natančneje plesen, ki naj bi razžirala vse pore nekoč luksuznega bivališča. "Hefu ne bi bilo treba umreti, a niti slišati ni hotel, da bi se preselil drugam," je povedal eden od tam zaposlenih. 

O tem, da je stavba v slabem stanju, se je govorilo že dlje časa. Vse je bilo staro in umazano. "Vzmetnice so bile ogabne - stare, izrabljene in umazane. Rjuhe niso bile nič boljše," je dejalo nekdanje Hefovo dekle Izabella St. James

Hugh Hefner Magazin Hugh Hefner: Vse to so odkrili pri obdukciji

Hefova tretja žena Crystal Harris se je iz hiše izselila zaradi zdravstvenih težav. "Iz vile se je izselila, ko je nekdo opozoril, da ima težave lahko zaradi vse prisotne plesni. Po selitvi so vsi simptomi izginili," je povedal zaposleni. V vilo se je vrnila, ko se je Hefovo stanje dramatično poslabšalo. 

Hugh Hefner je umrl zaradi zastoja srca in respiratorne odpovedi, je razkrilo obdukcijsko poročilo, v katerem sta med vzroki, ki so poslabšali njegovo zdravstveno stanje in vodili v smrt, navedeni še zastrupitev krvi in okužba z bakterijo E.coli, ki je odporna proti antibiotikom.

Zdravnik Stuart Fischer je za Radar Online dejal, da je plesen zelo verjetno oslabila Hefnerja, zaradi česar je bil še bolj dovzeten za okužbe. 

Hugh Hefner Gorenjska Hugh Hefner: Zadnja fotografija razkriva, kako slaboten je bil
Komentarjev 1
Sorodne novice