Magazin > VIP
10151 ogledov

To se bo v času MasterChefa dogajalo z Volčičevo Monstero

Karim Merdjadi, Bine Volčič, Luka Jezeršek POP TV Karim, Bine in Luka so novi sodniški trojček šova MasterChef.
Kako bo Bine Volčič usklajeval naporne urnike snemanj šova MasterChef s svojim bistrojem v središču Ljubljane, Monstera?

Volčič je nova osvežitev šova MasterChef, kot smo že večkrat pisali, bo na sodniškem mestu zamenjal Almo Rekić

"Moji občutki so super, ker se dobro počutim pred kamerami in sem kar malo pogrešal tisto adrenalinsko vznemirjenje, ki te prevzame, ko gre v studiu zares … Z Luko (Jezerškom op. a.) in Karimom (Merdjadijem op. a.) smo osebni prijatelji in tudi v profesionalno občasno sodelujemo, zato ni bilo nobenih zagat in smo takoj vzpostavili odlično delovno vzdušje. Presojati delo drugih nikoli ni lahka naloga in v ekipi je vsekakor lažje, saj več oči opazi več podrobnosti, zato je končna ocena toliko bolj objektivna," je za Žurnal24 o novem televizijskem izzivu zaupal Volčič, ki je sicer znan po svojih strogih, a srčnih kuharskih ocenjevanjih. "Najbolj sem občutljiv na spoštovanje do hrane, torej do sestavin in njihove skrbne priprave. Zmoti me, če je preveč odpada, seveda pa je najpomembnejši okus in čustva, ki jih tekmovalci vtkejo v jed," še dodaja.

Glede na to, da Bine že nekaj časa vodi svojo osebno kulinarično zgodbo, ki je vse njegove ideje zaobjela v vrhunskem bistroju Monstera, nas je zanimalo, kako bo naporna snemanja usklajeval s svojim poslom. "To je letos nova situacija zame, vendar smo jo skupaj z mojo odlično ekipo dobro izpeljali. Vmes je bil bistro Monstera tudi dva tedna zaprt, da so zaposleni lahko zadihali po napornem decembrskem ritmu pa tudi prostoru smo privoščili nekaj osvežitve. Torej je sedaj energija ponovno na višku in z veseljem ustvarjamo za naše goste," je samozavesten Bine. 

Komentarjev 2
  • OF 10:42 19.marec 2018.

    Alma? Škoda da je ne bo. Zdej pa tatooooooooooo Bineta gledat bo pa za bruhat.

  • supreme 10:26 19.marec 2018.

    Fetiš.....spet zavajas

Sorodne novice