Magazin > VIP
12768 ogledov

To si Melania v resnici misli o Ivanki

Takšno je njeno mnenje.

Strokovnjaki za telesno govorico so spet spregovorili. Tokrat so se lotili odnosa med predsednikovo ženo Melanio Trump in njegovo hčerko Ivanko Trump.

Judi James pravi: "Preden je postal predsednik, se je Donaldu zdelo odlično, da je na vseh proslavah in vseh prireditvah v družbi dveh postavnih lepotic. Tako sta ga spremljali lepi ženski, hkrati pa je dosegel, da je deloval kot pravi alfa samec. Zdi se, da sta se obe ženski strinjali za ti vlogi in sta igrali njegovo igro."

 | Avtor: Profimedia Profimedia
Jamesova pravi, da sta se njuni vlogi zdaj spremenili in da sta veliko bolj resni kot med predsedniško kampanjo. Melania je prevzela vlogo prve dame, Ivanka pa vlogo svetovalca: "Melania je postala prva dama Združenih držav in je nasledila eno najbolj priljubljenih prvih dam v zgodovini. Ivanka pa je postala 'kraljeva desna roka', glavni svetovalec, Trumpov podpornik pri vodenju države."

Melania Trump Magazin Melanio Trump oropali prestižnega naslova

Strokovnjakinja pravi, da je po fotografijah sodeč Melania tista, ki ima na vseh fotografijah, kjer je z Ivanko, smrtno resen obraz in jo celo primerja z goro Rushmore, Ivanka pa deluje kot oseba, ki želi svetu pokazati, da sta z mačeho dobri prijateljici.

Na inavguraciji je imela Melania roke prekrižane, kar pomeni nekakšno vrsto blokade, nikogar ne želi spustiti blizu, še najmanj pa Ivanke, meni Jamesova, ki je spregovorila za Express.co.uk. Prepleteni dlani Ivanke, kjer so palci jasno vidni in na vrhu, sporočajo 'Jaz dominiram in tega ne skrivam'. "Med njima ni neke povezave, ki bi sporočala toplino. Vsaj po fotografijah sodeč," pravi Jamesova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice