Magazin > VIP
306 ogledov

Toliko bo stalo njegovo zdravljenje

lamar odom Profimedias
Lamar Odom. Bolnišnični računi se kopičijo …

Košarkaš Lamar Odom ima srečo, da je tekom svoje kariere v ligi NBA zaslužil pravo bogastvo, od katerega pa po zdravljenju verjetno ne bo ostalo veliko.

Zvezdnik v bolnišnici leži od oktobra, potem ko so ga nezavestnega našli v bordelu. Do sedaj naj bi za oskrbo plačal že 750 tisoč dolarjev, računi pa še kar prihajajo. "Do konca leta bo na njegovem računu, na katerem na bi bilo 55 milijonov dolarjev, zagotovo 10 milijonov manj. Stroškom ni videti konca, on pa se sploh ne zaveda, kaj se dogaja,“ je povedal vir.

Za visoke račune je menda kriva Khloe Kardashian, ki je, ker se od Lamarja še ni ločila, odgovorna za njegovo zdravljenje. Vse odločitve so v njenih rokah. Med drugim je odločala tudi o vrsti zdravljenja. Seveda je zanj izbrala le najboljše in najdražje, saj ji o denarju ni treba razmišljati … "Lamarjevi se bojijo, da bo moral račune poravnati sam, ko ga bo Khloe brcnila iz svojega življenja,“ je še izjavil vir in obenem priznal, da Khloe ni imela druge možnosti. "Ta zdravljenja potrebuje. Rešila so mu življenje. Vprašanje, kdo bo zanje plačal, pa lahko vodi v pravni pekel.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.