Magazin > VIP
203 ogledov

Toliko je Senad iz Kmetije zapravil za zabavo

senad
1/22
Osebni arhiv
Senad iz šova Kmetija: Nov začetek je izpolnil obljubo in za prijatelje in tekmovalce priredil zabavo.

Senadove zabave v Črnuškem dvoru so se udeležili mentor Matjaž, komentatorji Brez cenzure, Špela Grošelj, Jerica Zupanc, Lara Goršek Kos in DenisToplak, voditeljica JasnaKuljaj in nekdanji tekmovalci šova Matic, Ana, Klavdija, Nastja, Lidija in Andrej ter člani produkcije.

Adriana se je za svojo odsotnost opravičila, je bil pa Senad zelo razočaran nad Zaro, ki jo je v šovu glasno podpiral. Kot piše Planet TV, mu je Lidija povedala, da Zara ni prišla, ker je menda ni povabil, kar ne drži, je za naš medij povedal Senad. Matjaža pa po pisanju Planet TV ni bilo, ker ga je zmotil način, na katerega je bil povabljen. "Matjaža sem osebno povabil po telefonu, vabilo je sprejel in dejal, da bo prinesel svojo harmoniko. Če bi prišel, bi bil vesel," je začuden Senad.

Prav tako ni prišlo dekle, s katero se je simpatični Senad spopadel v areni med finalno oddajo in ji poklonil polovico (250 evrov) denarne nagrade, ki jo je v boju proti njej zaslužil. "Ne vem, zakaj je ni bilo. Bila je povabljena,“ je za Žurnal24 povedal in dodal: "Na zabavo so prišli vsi, ki me spoštujejo in me imajo radi. Upam, da se bomo še naprej tako zabavali.“

Senad je zabavo plačal iz lastnega žepa. Zanjo je odštel 2400 evrov.

Komentarjev 3
  • patron 13:49 27.december 2016.

    ma to je čisto drugi človek, ko tisti pokvarjeni kriminalec ....busanc faki......

  • Five 13:27 27.december 2016.

    Bravo Senad!Z dobro voljo vedno pripravljen širiti krog prijateljev!Super!

  • YASSIR 09:11 27.december 2016.

    madonca vsega skupaj 7 tekmovalcev od 19 je bilo komentatorjev in voditeljev skoraj več