Magazin > VIP
38 ogledov

"Tomaž mi je čedalje bolj všeč"

teden mode Sabina Remar Sašo Radej
Sabine Remar že nekaj časa nismo zasledili na rumenih straneh časopisov in revij, a to ne pomeni, da se lepotica skriva, le njeni interesi so se nekoliko spremenili ...

V zadnjem času vas se ne pojavljate pogosto v medijih, ste se načrtno umaknili?
Nisem se umaknila, mediji me ne motijo in lahko rečem, da sem se z nekaterimi novinarji celo spoprijateljila in jih rada vidim. Mora trenutno le čutim potrebo po drugačnih dogodkih, včeraj sem si na primer ogledal baletno predstavo Trnljulčica. Manjka mi teh močnejših kulturnih dogodkov, tovrstno hrano potrebujem za dušo in telo.

Kaj pa manekenstvo, ste še vedno dejavni?
Manekenstvo je moja prva ljubezen in dokler bom to lahko delala, tudi bom. Trenutno ni sezone, sem pa bila zelo dejavna na tem področju septembra in oktobra, takrat sem delala kot nora. V Sloveniji je zaradi krize na žalost vedno slabše, modne revije so se preselile v nakupovalna središča, saj denarja za to ni več.

Mediji pa smo pograbili tudi vašo zvezo s sedemnajst let starejšim poslovnežem Tomažem Kraljem, s katerim ste se za nekaj časa celo razšli. Ste še vedno srečni v njegovem objemu?
Še vedno. Tomaž mi je čedalje bolj všeč, drugače ne bi bila z njim. Je čedalje bolj priden oz. meni na kožo pisan, tako da vse klapa.

Čedalje bolj priden? Torej kuha, lika …?
Likanje obožujem jaz, Tomaž pa zelo rad kuha. Tudi tukaj vidim, kako zelo sem mu pomembna, saj se z lahkoto prilagodi mojim željam. Zame mu ni nič pretežko narediti.

Že razmišljata o naraščaju?
Za enkrat še ne, saj imam še določene cilje, ki me zahtevajo celo. Sedaj ne bi mogla imeti otroka, ker, roko na srce, tega trenutno ne bi mogla uresničiti. Seveda pa si nekoč želim postati mama in slej kot prej bom izrazila tudi to potrebo. Kako bo takrat, pa ne vem. Če ne bo pozitivno, bo pozitivno nekje druge. Srečujem veliko žensk s podobnimi izkušnjami, verjetno pa se tudi Tomaž zaveda, da si čez nekaj let želim otroka. Vem, da je dovolj pameten, da se tega zaveda.

Si tudi on želi otroka?
Velikokrat izrazi željo, čeprav ima že dva. Oba sta stara že okoli dvajset let, praktično odrasla, saj študirata, imata svoje stanovanje in sta preskrbljena. Vidi se, da razmišlja o naraščaju, čeprav včasih v šali, ve, da si ga bom slej kot prej zaželela tudi jaz.

"Nisem mačeha"

Kakšni pa se v vlogi mačehe?
Nisem mačeha, saj so otroci odrasli in z njima nimam toliko stikov in tudi ne živimo skupaj.

Je z njihove strani čutiti kaj neodobravanja, glede na to, da ste toliko mlajša od njunega očeta?
Tomaž je imel prijateljice že po ločitvi, tako da to ni bilo nič čudnega. Tudi oni so videli, da sem zelo super in normalna, znam se prilagoditi, tako da imamo super odnose.

Omenili ste, da imate še veliko ciljev preden postanete mama, kakšnih?
V hitrem postopku si želim končati študij, saj ga že zelo dolgo vlečem, po drugi strani, pa ne bi mogla delati drugih stvari, če ne bi dala študija na stran. Zelo aktivna sem tudi Belem obroču, kar mi vzame veliko časa, če združim še kakšno revijo in snemanje, pa mi časa zase sploh ne ostane. Pol dneva sem na Belem obroču, drugo polivico na fakulteti, nekaj moram pa tudi spat, saj rabim vsaj osem ur (smeh).

Komentarjev 2
  • swallow 09:24 18.november 2013.

    hmm kaj pa to, ko Sabina precej pogosto pokliče "kolega" in se sama vabi k njemu na obisk? "na palačinke"

  • kwakwa 12:30 17.november 2013.

    "Tudi oni so videli, da sem zelo super in normalna..." hahahahaha Kakšna kokoš, ki se sama hvali. Renome ima pa na dnu...