Magazin > VIP
29 ogledov

Tragična usoda zvezdniških otrok

peaches geldof Instagram
Otroci slavnih in bogatih se pogosto znajdejo v težavah, ki se včasih končajo tudi zelo tragično.

Bila je uspešen model, voditeljica in mati dveh otrok, kar pa Peaches Geldof, hčerko rockerja Boba Geldofa, ni obvarovalo pred težavami z drogo in telesno težo. Ta teden je umrla v 26. letu starosti. Natančen vzrok smrti še ni znan.

Redmond O'Neal, sin zvezdnikov Ryan O'Neala in pokojne Farrah Fawcett, je bil aretiran zaradi zlorabe drog in nezakonitega posedovanja orožja. Pogojno kazen prestaja do leta 2016.

Guillaume Depardieu, sin igralca Gérarda Depardieua, je jemal heroin in se prostituiral, po prometni nesreči so mu morali amputirati nogo, leta 2008 pa je, star 37 let, umrl za pljučnico.

Weston Cage, sin Nicolasa Caga, je bil zaradi nasilja v družini in pijančevanja že večkrat aretiran.

Cameron Douglas, sin Michaela Douglasa, je bil zaradi posedovanja drog leta 2011 obsojen na pet let zaporne kazni, zaradi posedovanja drog v zaporu pa so mu jih pripisali še štiri.

Sage Stalone, ki je ob očetu Sylvestru Stallonu zaigral v filmu Rocky 5, je leta 2012, star 36 let, umrl zaradi odpovedi srca. Govorilo se je, da je igralec in režiser odvisen od zdravil.

Sean Stewart, sin Roda Stewa, je prav tako ujet v začaran krog drog, nasilja in alkohola.

Alexa Ray Joel, hčerka igralke Christie Brinkley in pevca Billyja Joela, si je zaradi kritik poskušala vzeti življenje.

Andrew Koening, sin zvezdnika Zvezdnih stez Walterja Koeninga, si je pri 41 letih vzel življenje v parku v Vancouvru. Antidepresive je nehal jemati eno leto, preden je storil samomor.

18-letni sin Marie Osmond, Michael Bryan, je v smrt skočil iz stanovanjske stavbe v Los Angelesu. Tudi on se je bojeval z depresijo.

Hčerka Olivie Newton-John Chloe Lattanzi se je sprva borila z anoreksijo, kar jo je pognalo še v odvisnost od drog.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.