Magazin > VIP
20 ogledov

Travolta je imel vsaj šest ljubimcev

Travolta se na Randolphovo pisanje ne odziva. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Potem ko je javnost izvedela, da je John Travolta homoseksualec, ki se "sprošča" v toplicah, je zdaj prišlo na dan, da je imel vsaj šest ljubimcev.

Notranji oblikovalec in homoseksualec Robert Randolph je že pred nekaj meseci napisal knjigo You'll Never Spa in This Town Again, v kateri je razkril sočne podrobnosti iz zasebnega življenja Johna Travolte, zdaj pa pripravlja nadaljevanje z naslovom Tracking Travolta.

 

V novi knjigi se je Randolph razpisal o tem, kako igralec nadleguje moške v toplicah in z njimi seksa v savnah, garderobah in bazenih. "Prejel sem ogromno elektronske pošte od moških, ki so seksali s Travolto, ali pa so ga videli med seksom. Zato sem se odločil, da bom napisal nadaljevanje z naslovom Tracking Travolta. Gradiva imam več kot dovolj."

 

john travolta kelly preston | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

"Moja dolžnost je, da ga razkrinkam"

Randolph še dodaja, da je za šest moških prepričan, da so bili Travoltovi ljubimci, a verjame, da jih je še vsaj petdeset. "Nobenega dvoma ni, da je John obseden s seksom."

 

A kljub hudim obtožbam Randolph trdi, da nima ničesar proti igralcu. "Bil sem njegov velik oboževalec, zdaj pa mislim, da je moja dolžnost, da ga razkrinkam, ker je hinavec. Dolga leta je varal svojo ženo Kelly, kar je grozno," je še povedal avtor, ki so ga po objavi prve knjige testirali z detektorjem laži, ki pa ga je uspešno prestal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.