Magazin > VIP
81 ogledov

Trumpov butler razkril skrivnosti

Donald Trump Profimedias
Trumpov butler razkriva skrivnosti predsedniškega kandidata.

Anthony Senecal, Trumpov butler, svojega delodajalca dobro pozna, saj zanj dela že 30 let. Ve, kako ugoditi Trumpovem egu in zna razbrati, kdaj je dobre ali slabe volje. Kadar se Trump zjutraj pojavi z belo bejzbolsko kapo, to pomeni, da je dobre volje. Če ima na glavi rdečo kapo, pa ga je bolje pustiti pri miru. 

Trump ob nedeljah, ko je na svojem posestu Mar-a-Lago, igra golf na bližnjem igrišču. Do tja se vozi eno leto z belim Bentleyjem, drugo leto pa s črnim. Trumpa ne boste videli v kopalkah, saj ne mara kopanja. 

Zadnje čase bogataša izjemno moti hrup, ki ga povzročajo letala, ki preletavajo posestvo. Prejšnja lastnica posestva je z bližnjim letališčem uspela doseči dogovor o preusmeritvi letov, česar pa predsedniškemu kandidatu ni. "Tony, pokliči kontrolni stolp," pogosto naroči milijarder, ki se z letališčem toži. 

Veliko pozornosti javnosti je vzbudila tudi sestava zaposlenih, ki delajo na posestvu Mar-a-Lago. "Med zaposlenimi je veliko Romunov, Južnoafričanov, tudi en Irec," opisuje Senecal. 

Senecal ostaja zvest svojemu šefu. O njegovih nekdanjih ženah lahko pove nekaj krepkih, zato pa za Melanio pravi, da je zelo sočutna. Leta 2009 se je poskušal upokojiti, a mu Trump ni dovolil. Zvestega butlerja je razrešil vseh obveznosti in ga na posestvu obdržal kot neke vrste zgodovinarja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.