Magazin > VIP
3879 ogledov

Uau, postava Karin Škufca, kot da ne bi nikoli rodila!

Karin Škufca Anže Petkovšek
Po turbulentnem začetku materinstva vmes tišina, zdaj je objavila novo fotografijo.

Manekenka Karin Škufca je imela v preteklosti nekaj burnih let. Namreč leta 2018 se je poročila s poslovnežem Andrejem Merteljem, a se je tik prek porodom od njega ločila, saj je Andreja na mizi pričakalo pismo s preživninskim zahtevkom v višini 1800 evrov plus stroški opreme za novorojenčka, ob tem pa je zapisal, da naj se njegovi prijatelji zavedajo, da je omenjanje družinskega nasilja najbolj pogosta taktika, ko se med ločitvijo nekdo želi okoristiti s tujim premoženjem. 

Karin se je na to odzvala tako, da je iz Instagrama izbrisala vse poročne fotografije in takrat zapisala, da je hvaležna za tako ljubeče starše, ki so ji omogočili, da si je s hčerko, ki je bila takrat še v trebuhu, ustvarila tako lep dom. 

Kot je razbrati z družbenih omrežjih, se Karin danes ukvarja z digitalnim marketingom in je spletna vplivnica, ki pokriva teme s področja materinstva, življenjskega sloga in dobrega počutja. Na Instagramu ima malo več kot 6000 sledilcev. Tri leta po rojstvu hčerke pa se lahko pohvali tudi s sanjsko postavo, videti je namreč, kot da nikoli ni rodila, kar si lahko pogledate spodaj.

 

Karin Škufca | Avtor: facebook facebook

 

 

 

 

 

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Ender3 14:11 12.avgust 2023.

    Visoko nasajena izključno s pomočjo kamere..

  • Pierre 11:42 12.avgust 2023.

    Grozljivo suhljata, presušena, a bo šla kaj k zdravniku, namesto da se slika za žurnal???

Sorodne novice