Magazin > VIP
11 ogledov

Ubogi Justin

Jessica bo naslednjič svojega izbranca peljala v restavracijo. Žurnal24 main
Justin Timberlake nima sreče. Jessica Biel je res ena najlepših igralk v Hollywoodu, na žalost pa se za štedilnikom ne znajde. Vprašajte njenega psa.

Jessica se je odločila presenetiti svojega izbranca z romantičnim obrokom. Da bi bilo vse skupaj še bolj romantično, je sama poprijela za kuhalnico. Rezultat: bruhanje.

"Jessica je Justinu pripravila zelo neokusen obrok. Hrana mu ni bila všeč. Ko je Jessica šla po opravkih, je poskušal s preostankom hrane nahraniti Jessicino psičko Tino. A je ta takoj, ko je pojedla grižljaj, bruhala,"
je povedal vir, ki ni želel biti imenovan. Jessico je ob povratku poleg Tinine posode čakal kupček izbruhane hrane. Justinu ni preostalo drugega, kot da je priznal, da je njena hrana daleč od dobrega.

Kljub temu pa Justin namerava Jessico zaprositi za roko. Poroko naj bi načrtovala njegova babica Sadie, ki vztraja, da se par poroči na vrtu Justinove mame Lynne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.