Magazin > VIP
2909 ogledov

Udarec za Mary-Kate Olsen: To si je privoščil njen mož, od katerega se ločuje

olivier sarkozy, mary-kate olsen Profimedia
To je razlog za ločitev.

Zaradi koronavirusa je modna oblikovalka, nekdanja zvezda serije Polna hiše, Mary-Kate Olsen, lahko šele v ponedeljek vložila ločitvene dokumente. Kot je znano, se ji je z ločitvijo od Olivierja Sarkozyja, ki je od nje starejši 17 let, mudilo, a je bilo delo sodišč zaradi izrednih razmer omejeno. 

V začetku maja je zaprosila za "urgentno“ ločitev, s katero bi veljavo stopila predporočna pogodba, s katero je 33-letnica zavarovala svoje premoženje, a jo je sodišče zavrnilo. Kolesja so se sedaj na srečo zagnala.

Sarkozy je ženi na začetku meseca preko odvetnikov sporočil, da ima do 18. maja čas, da iz skupnega stanovanja odnese svoje stvari. Moža, ki je brez njene vednosti prekinil najem stanovanja, je prosila, da rok podaljša do konca meseca, a se Sarkozy na njeno prošnjo ni odzval. 

Sedaj se je razvedelo, zakaj se je par razšel. Sarkozy je v svoj dom povabil svojo nekdanjo ženo Charlotte "Olivier je bil med pandemijo močno zaskrbljen za varnost svoje družine, ki živi v New Yorku. Vztrajal je, da se v njuno hišo v  Bridgehampton preselijo njegova nekdanja žena, njuna otroka in njegova mamo,“ je za Page Six povedal vir in dodal: "Morda Francozi drugače gledajo na zakon. Čeprav Mary-Kate ljubi njegove otroke, je bilo to, da bo z njima živela njegova nekdanja žena, zanjo preveč.“

Med Charlotte in Sarkozyjem se sicer niso spletle romantične vezi, se pa nekdanji par še vedno dobro razume. Bila je celo gostja na njegovi poroki pred petimi leti.

"Ni bilo varanja. Včasih se pari razidejo. S tem, da se preseli k nekdanji družini, je naredil korak naprej, za Mary-Kate pa zadnja kaplja čez rob,“ je še dejal vir.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.