Magazin > VIP
32 ogledov

Umrla finalistka X Factorja

Kerry McGregor Youtube
Škotska pevka Kerry McGregor, ki je leta 2006 s svojim nastopom v finalu X Factorja osvojila srca milijonov gledalcev, je v sredo izgubila bitko z rakom.

Kerry McGregor, ki se je proslavila s svojim nastopom v finalu resničnostnega šova X Factor, je v 37. letu starosti umrla za posledicami raka na mehurju. Srca gledalcev je osvojila predvsem s svojim pogumom. Kerry je namreč že od najstniških let v invalidskem vozičku. Pri 13 letih si je pri padcu z drevesa namreč zlomila hrbtenico in ostala delno paralizirana od pasu navzdol.

"Bila je zelo nadarjena pevka in tekstopiska. Za sabo je pustila več kot 40 napisanih pesmi," je po njeni smrti izjavil njen menedžer Ewan Gallagher, ki je še povedal: "Bila je tesna prijateljica Susan Boyle, saj obe prihajata iz West Lothiana. Susan je v svoji avtobiografiji tudi zapisala, da jo je njen nastop v X Factorju opogumil, da se je tudi sama odločila za sodelovanje v šovu Britanija ima talent."

V sredo se je tudi razvedelo, da bi morali Kerry in Susan skupaj posneti duet Wings To Fly, vendar je bilo snemanje odpovedano le nekaj dni prej zaradi Kerryjinega slabega zdravstvenega stanja. Pevki so rak na mehurju odkrili pred dvema letoma, vendar je verjela, da ga bo premagala z napornimi kemoterapijami, zaradi katerih bi skoraj ostala gluha.

Njenemu spominu so se poklonile tudi številne znane osebe. "Pravkar sem slišal žalostno vest o Kerry McGregor. Oboževal sem jo in moje misli so z njeno družino in prijatelji," je na Twitterju zapisal Simon Cowell, novico o njeni smrti pa sta z obžalovanjem pričakali tudi sodnica šova Sharon Osbourne, ki je tudi sama bila bitko z rakom, in Susan Boyle, ki jo je v avtobiografiji navedla kot svoj navdih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.