Magazin > VIP
71 ogledov

Uradno: V krvi imela 4,16 promila alkohola

Amy Winehouse Flynet
Amy Winehouse je usodni udarec zadal alkohol in ne droge, kot se je namigovalo v medijih.

Starša pokojne Amy Winehouse, oče Mitch in mati Jenice, pravita, da so preiskave pokazale, da je imela pevka v času svoje smrti v krvi usodno količino alkohola in ne drog, in sicer 4, 16 promila. Zvezdnico so julija našli mrtvo na njenem domu v Londonu, pred svojo smrtjo pa naj bi čas preživljala v kliniki za odvajanje. Amy tri tedne pred svojo smrtjo ni pila alkohola, zato viri blizu družine poročajo, da je smrt povzročilo nenadno zaužitje velikih količin alkohola, ki ga je zdravnik Amy strogo prepovedal. Meja alkoholiziranosti ob pevkini smrti je bila namreč petkrat večja od meje, ki je dovoljena med vožnjo avtomobila.

Neokusne šale na račun pokojne pevke

Amy pa buri duhove tudi na družabnem omrežju Twitter. Kelly Osbourne, prijateljica pokojne pevke, je namreč na svoj profil prejela dve sporočili, ki naj bi jih pošiljala Amy. V prvem sporočilu je pisalo: "Ljubica, pogrešam te," drugo pa je bilo še veliko bolj kruto: "Živa sem in z mano je vse v redu, samo tukaj nisem, vendar z modrega neba pazim nate. Pogrešam te, rada te imam."

Kelly se je na neokusna sporočila odzvala: "To ni pofu*** smešno. Sram naj te bo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.