Magazin > VIP
1459 ogledov

Urška Vučak Markež: "Možu ni lahko"

Urška Vučak Markež,Zvezde plešejo POP-TV-2
"Mislim, da se otroka veselita z mano in hkrati komaj čakata, da bo konec oddaj in bo mami več doma,“ pravi igralka Urška Vučak Markež, tekmovalka oddaje Zvezde plešejo.

Igralka Urška Vučak Markež spada med najbolj priljubljene tekmovalce šova Zvezde plešejo, verjetno tudi zato, ker svoje treme ne poskuša skriti. Kljub temu lahko trdimo, da na plesnem parketu šova vsako nedeljo izžareva večjo samozavest.

Da se lahko popolnoma posveti tekmovanju, se lahko zahvali tudi svojemu soprogu Matjažu, saj je zdaj veliko zdoma. “Mož me vedno podpira, če gre za nekaj, kar mi je pomembno. Ni mu lahko, prevzel je marsikatero mojo nalogo v družini in lahko sem samo ponosna nanj. Je pa očitno tudi on ponosen name, kar mi še dodatno ogreje srce,“ je prisrčna Urška povedala za naš medij in dodala, da sta nanjo ponosna tudi sin Grega in hčerka Nina. "Nino zelo zanima, kateri ples plešem, kako se pleše, katera glasba in seveda kakšno obleko bom ali sem imela. V šoli jo kar dostikrat ogovorijo na račun oddaje. Grega pa je vesel, da mamico vsi hvalijo, ampak on bi imel mamico bolj za sebe. Mislim, da se veselita z mano in hkrati komaj čakata, da bo konec oddaj in bo mami več doma.“
 
Družini je na pomoč priskočila tudi Urškina mama, saj mora igralka sedaj najmanj petkrat v Ljubljano na vaje. "Otroci gredo velikokrat v šolo že ob 6.30, kosilo jih ne čaka ob 15.30, tako kot so bili navajeni do sedaj. Ali si ga naredijo sami ali jedo kje zunaj. Tudi otrok v šoli včasih ne pobere mož, ampak kar moja mami, ki poskrbi za njih, dokler eden od staršev ne pride domov. Vidimo se res manj, ampak se z možem trudiva, da takrat, ko smo skupaj, beseda ne teče samo okrog odgovornosti in obveznosti, temveč se poskušamo pogovarjati tudi o  "neobveznih" stvareh. Nujno se tudi pocartamo in si povemo, kako se imamo radi.“

Komentarjev 6
  • matermila 21:40 10.april 2017.

    Kaj gre danes najbolj v promet?Pri nas ,kranjske klobase.

  • Majazmaja 10:21 10.april 2017.

    Potem pa še težave s krvožoljem, krvnim sladkorjem itd.

  • Majazmaja 10:20 10.april 2017.

    Kaj gre danes najbolj v promet? Tablete / obliži za hujšanje. Ne fitnes in ostale vadbe - tja hodijo taki, ki imajo normalno težo. Tem s povečano težo se v večini ne da, ampak iščejo hitre rešitve, pa čeprav vedo, ...prikaži več, da se ne bodo obnesle. Izgubijo 2 kg in se nagradijo z velepico, po tej pici pa spet vse po starem. Povečana teža ni estetski problem, če te osebe to ne moti. Je pa HUD zdravstveni problem. Vsak odvečen kilogram obremenjuje sklepe - povišanje teže za 1 kg kolke obremeni za več kot 6 kg, kolena pa še za več.