Magazin > VIP
10682 ogledov

Urška Vučak odkrito o svoji teži

Urška Vučak Markež Mediaspeed
Urška je brez dlake na jeziku povedala, koliko tehta.

Urška Vučak Markež, simpatična igralka, ki smo jo bolje spoznali v plesni oddaji Zvezde plešejo na POP TV, je gostovala kot komentatorka v oddaji Od težaka do junaka na Planet TV, v kateri je skupaj z Jerco Zupan in voditeljico Jasno Kuljaj komentirala dogajanje v šovu The Biggest Loser. Beseda je nanesla tudi na težo obeh komentatork. 

Jerca ni razkrila, koliko tehta, Urška pa je povedala, da njena teža niha za tri do štiri kilograme. Ko je končala z nastopanjem v šovu Zvezde plešejo, je tehtnica pokazala 105 kilogramov in to težo bi si želela zadržati.

Med ogledovanjem fotografij iz njenega življenja je razkrila tudi, da je tehtala 68 kilogramov, ko je pri rosnih 16 spoznala moža. 

Blaž Švab in Darja Gajšek Magazin Blaž Švab novo sezono odprl v novi družbi Nives Orešnik Magazin Nekdanja miss Slovenije ujela lepotca s Planet TV
Komentarjev 3
  • Avatar Džoser
    Džoser 16:57 26.oktober 2017.

    Leonardo,potem moraš gledati risanke za otroke,ki so povsem, brez nasilja in zelo ,zelo nepoučne,da ne rečem bebave kot njihovi avtorji in kritiki o nasilju.

  • smejka 08:49 22.oktober 2017.

    G.Leonardo...a vi sploh gledate TV? Ne bi je smeli....24ur na dan so vmes posnetki nasilja.Strinjam se, da nasilje ne pelje drugam kot k nasilju.Toda vzrok, da je ne marate, mora biti drugje.Kapo dol Urški,ki odkrito govori o sebi.Če bi mi ...prikaži več vsi bili tega sposobni, bi se svet lepše vrtel.

  • leonardo 09:49 21.oktober 2017.

    No, greh ni, lepo pa tudi ne. Vsak po svoje, kajne? Če si je všeč in svojemu možu, pa naj bo takšna kot je. Imam pa drugo pripombo. Simpatična? Ja do nekaj časa nazaj sem jo rad gledal. Ko pa ...prikaži več sem videl kako prostaško je brcnila v RIT sonapovedovalca ali kaj je že bil, sem si ustvaril svoje mnenje. Tudi hec mora biti v mejah dostojnosti, kaj mislite?