Magazin > VIP
21776 ogledov

V Kmetiji tudi teta znanega Slovenca

Pop TV
To je povedal nečak.

V letošnji Kmetiji, resničnostnem šovu, ki se je po dolgih letih vrnil na POP TV, bo tudi teta enega od tekmovalcev Kmetije: Nov začetek, ki smo jo gledali na Planet TV.

niko žižek | Avtor: Facebook Facebook
44-letna Milena Žižek je namreč teta Nika Žižka. Se spomnite simpatičnega Prekmurca, ki se je v šov prijavil z dekletom Majo?

Milena je po poklicu gostinska tehnica in, kot je povedala v uradni predstavitvi, svoje delo jemlje kot hobi. Obožuje sprehode s svojo psičko in kolesarjenje. Zase pravi, da je vesela, dobrosrčna in vedno aktivna, v življenju pa ji največ pomeni njena hči, ki trenutno študira v Avstraliji. Prav njena hči je tista sestrična, ki jo je Niko v Avstraliji po končani Kmetiji: Nov začetek tudi obiskal.

In kaj o teti meni Niko? "O tem se nisva dosti pogovarjala. Vedel sem, da se je prijavila," je povedal zadržani Prekmurec in dodal: "Ona je zelo trmasta, zato je Kmetija nekaj, kar je čisto zanjo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice