Magazin > VIP
16108 ogledov

V Savi našli žensko truplo, gre za več mesecev pogrešano Marijano?

Sevnica Sava Facebook
Oče že spregovoril za medije.

Svojci in prijatelji že od aprila pogrešajo 37-letno Marijano Seifert, ki je leta 2011 slavila zmago v hrvaški različici šova Big Brother. Po neuradnih informacijah, ki jih policija ni potrdila, so Marijanino torbico z dokumenti in mobilnim telefonom takrat našli na zagrebškem mostu Mladosti, kot je poročal Index.  

Marijano so ob izginotju iskali policijski potapljači in gasilci, Savo so prečesali tudi z dronom, policija pa je pregledala posnetke nadzornih kamer, ki so postavljene po mestu, in bi jim lahko pomagale najti pogrešano. Do sedaj je bila za njo izbrisana vsaka sled, v ponedeljek popoldne pa so v Savi pri kraju Dubrovčak Lijev našli našli truplo neznane ženske. Marijanin oče Ivo Kovačević je povedal, da še ne ve, ali gre za njegovo hčerko.

"Smo v stiku s policijo, jutri bo znano več. Več podrobnosti nam niso mogli povedati, zato ne vem, v kakšnih oblačilih je bila tista ženska najdena in ali bi to lahko bila Marijana," je za Slobodno Dalmacijo pojasnil Ivo. Na vprašanje, ali so družinski člani oddali kri za morebitno DNK analizo, je Kovačević odgovoril, da niso, a bi to z veseljem storili: "To ni težava. Dali bomo vse, kar je potrebno! Z ženo naju čaka še ena neprespana in negotova noč. Želimo si le, da se ta agonija čim prej konča, težko je živeti tako."

Marijana Seifert | Avtor: Youtube Youtube

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice