Slovenija > Črna kronika
98 ogledov

V strmoglavljenju letala pri Žužemberku dva mrtva

Vesmin Kajtazović Facebook
V kraju Vrh pri Križu v bližini Žužemberka je popoldne strmoglavilo ultralahko motorno letalo, v nesreči sta dve osebi umrli. Eden od žrtev naj bi bil slovenski fotograf Vesmin Kajtazović.

Novico je za STA potrdila predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave (PU) Novo mesto Alenka Drenik. Identitete žrtev za zdaj še niso ugotovili oziroma potrdili, po naših neuradnih informacijah pa naj bi v nesreči umrl znani slovenski fotograf Vesmin Kajtazovič in njegov oče. Vesminovi prijatelji so se na Facebooku že začeli javno poslavljati od njega.

Drenikova nam je še pojasnila, da še ni znano, zakaj je prišlo do strmoglavljenja, je pa povedala, da so o nesreči obvestili preiskovalca letalskih nesreč, kraj nesreče pa so si ogledali tudi preiskovalni sodnik, okrožni državni tožilec ter ogledna skupina sektorja kriminalistične policije PU Novo mesto, je še pojasnila Drenikova.

Vesmin je bil kot fotograf dober prijatelj mnogih naših misic, še najbolj pa so jo povezovali z Miss Hawaiian Tropic 2009 Sabino Mali, s katero sta bila dobra prijatelja.

Komentarjev 3
  • bamstona 03:59 31.marec 2014.

    'the good die young', žal je vedno tako. Počivaj v miru Veso in naj ti "Bog" da krila tudi v prihodnosti..

  • Ronald Reagan 19:18 29.marec 2014.

    aha...

  • manch 19:07 29.marec 2014.

    Povezovali, da so ga? Kot se spomnim, jo je skoraj v grob spravil.