Magazin > VIP
429 ogledov

"Včasih si želim, da bi moj sin umrl kot Amy"

Amy je prepričana, da bi bil njen mož Blake čudovit očka. Žurnal24 main
Mama nekdanjega moža Amy Winehouse, Blaka Fielder-Civila, je priznala, da tudi sama včasih zapade v "črne misli“.

Po dveh tednih boja za življenje, ki ga je Blake Fielder-Civil, bolj znan kot nekdanji mož pokojne pevske dive Amy Winehouse, preživel v komi po prevelikem odmerku alkohola in drog, se njegovo stanje počasi izboljšuje. Ob njegovi postelji vestno bdi tudi njegova mama, Georgette Civil, ki je od blizu doživljala njegov narkomanski pekel in trpljenje zaradi zasvojenosti. Vendar kljub temu, da mu stoji ob strani in mu namerava še naprej pomagati ter skrbeti zanj, priznava, da ima tudi ona včasih svoje slabe trenutke. "V svojih najslabših trenutkih sem včasih pomislila, da bi bilo bolje, če bi umrl. Pa ne, da ga ne bi imela rada, ampak ker včasih ne vidim konca njegovemu trpljenju," je razkrila za britanski Daily Mail.

Poleg tega ji je hudo, da so po Amyjini tragični smrti julija lani mediji in pevkini prijatelji krivdo za njene težave z alkoholom in drogami pripisovali ravno njenemu sinu. "Ne iščem izgovorov za svojega sina, vendar je Amy sama izbrala svojo usodo, kot jo je tudi Blake," je povedala in dodala: "Nikoli se nista prenehala ljubiti in sta se skrivaj sestajala tudi po ločitvi." Poleg tega je prepričana, da če bi bila Amy še živa, bi bila zdaj ob njegovi bolniški postelji. "Blake mi je pogosto govoril, da je njegov največji zločin, da se je zaljubil v Amy, in mu ni jasno, da ljudje ne vidijo, da jo je resnično ljubil. Še vedno ne more sprejeti dejstva, da je ni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.