Magazin > VIP
0 ogledov

Victoria Beckham pozabila sina doma

Victoria Beckham, Brooklyn Beckham FameFlynet Pictures
Zaposlena mati štirih otrok je priznala, da je svojega 13-letnega sina Brooklyna pred kratkim pozabila doma in se proti njegovi šoli odpeljala brez njega.

Vsestranska Victoria Beckham je v intervjuju za Vanity Fair razkrila anekdoto iz njihovega družinskega življenja. "O, moj bog, veste, kaj se mi je pripetilo nekega dne?" je začela pripovedovati. "Gre za smešno zgodbo. Vedela sem, da me tistega dne čaka veliko dela, zato sem vstala zgodaj, zbudila Harper in poskrbela zanjo. Otrokom sem dala zajtrk in jih pripravila za šolo. Nato sem Harper namestila v otroški sedež v avtu in rekla: Gremo, da ne bomo pozni," je pripovedovala Victoria, ki vsako jutro v šolo odpelje svojega najstarejšega sina Brooklyna, medtem ko njen soprog, slavni nogometaš David, v šolo vozi mlajša fanta, ki jo obiskujeta drugje.

Vendar je mama štirih otrok žal šele na poti proti Brooklynovi šoli ob pogledu na njegov sedež ugotovila, da je glavnega akterja pozabila doma. "Med vožnjo sem nenadoma opazila, da je sedež prazen. Sra***, nekaj sem pozabila. Odpeljala sem se nazaj domov, tam pa je stal David z vsemi tremi fanti," je povedala in priznala, da se je v tistem trenutku počutila kot idiot. "S Harper sva bili na poti v šolo, v avtu pa ni bilo tistega otroka, ki bi dejansko moral v šolo."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.