Magazin > VIP
322 ogledov

Vid in Domen Valič: Priimek jima ni delal usluge

Domen Valič, Vid Valič Saša Despot
Brata Valič priznala, da jima slavni priimek pri karieri ni pomagal.

Vid in Domen Valič sta za Žurnal24 povedala, da jima priimek Valič nikoli ni pomagal na karierni poti. "Jaz sem imel kvečjemu 'odvilegije' (smeh). Ravno zato, ker je med igralci že toliko Valičev. Kar se tiče Akademije meni to ni nič pomenilo," je povedal Vid.

Pravita, da jima priimek ni bil niti v pomoč niti v breme. "Ja, so kakšna zbadanja in podobno. Profesorji na to ne dajo veliko poudarka, sošolci so malo zbadali. Jaz sem imel tak letnik, da smo bili trije podmladki igralcev, režiserjev, zato tega kot breme nisem nikoli čutil. Niti v letniku niti na Akademiji," o svoji izkušnji pove Domen.

Vid je k temu dodal, da se na začetku kariere nikoli ni imel težav zaradi priimkov, nihče mu ni očital, da ima kakršnekoli privilegije. Zdaj, ko pa je v svoji karieri že dosegel neke cilje, pa so se pojavili posamezniki, ki se spotaknejo ob njegov priimek: "Meni se to bolj zdaj dogaja kot prej. Da ja, itak sem nekam prišel samo zato, ker sem Valičev in imam veze. In si mislim, kje in kdo? Ali je katerkoli Valič kdaj delal na stand-up sceni? Zdaj se to dogaja, ko že imam kariero in odkar sem na televiziji. Ne v stand upu ne na televiziji nikoli ni bilo nobenega Valiča."

Dan za varen avto

Komentarjev 2
  • allstarr111 17:18 07.oktober 2016.

    hahaha kako ti bo kdo očital da imaš privilegije ker si iz igralske familije, a ti hodiš v šolo kjer so vsi sošolci večinoma iz enakih familij, ali partijskih ali igraslkih, nakar hodiš v družbo ki je enaka kot v ...prikaži več službi kjer spet eni in isti ljudje, ja kdo ti bo med priviligiranci reku da imaš privilegij ? Njih boli patak kaj folk misli, pač to pride z samim rojstvom, si pač V ali IZVEN določenega kroga, ampak to ni noben problem, če je talent zakaj pa ne.

  • izRODEk 09:03 07.oktober 2016.

    Kolikor lahko za Vida rečem, da si je svoj ugled med prepoznavnimi javnimi osebnostmi prigaral s talentom stand-up-a, je jasno, da se Domen še ni izkazal v ničemer in se šlepša na družinskem imenu. Ampak naivni ljudje bodo tudi to ...prikaži več kupili, še marsikaj drugega so.