Magazin > VIP
20552 ogledov

Video: Tanja Žagar ni mogla zadržati debelih solza

Tanja Žagar Facebook
Ta posnetek bo ganil tudi vas …

Naša pevka Tanja Žagar, ki je te dni polno zaposlena s svojim glasbeno plesnim spektaklom, je bila ta teden gostja radijske voditeljice Eve Cimbola, ki ji je pripravila tako ganljivo presenečenje, da je Tanja ostala brez sape in besed, solze pa so ji tekle v potokih.

Eva je poklicala Tanjinega očeta, ki je pred kratkim praznoval 80 let, ta je Tanji povedal nekaj prelepih besed. Začel je z zgodbo, ko je Tanja v šoli dobila svoj edini cvek in prišla iz šole vsa objokana, on pa ji je nežno dejal, da ni to nič hudega in da ve, kako pridna punca je in da ga bo popravila. Nato pa jo je potolažil z vožnjo na motorju in tortico. Tanja je povedala, da tega ne bo nikoli pozabila in da ji starša nikoli nista rekla, da je kaj nemogoče ter dodala, da je večni optimizem podedovala prav po njima.

Čustveni trenutek pa je dosegel vrhunec, ko ji je oče izpovedal ljubezen. "Tanji, moram ti povedati, saj veš, neštetokrat ti to rečem, ampak, poglej, nikoli ni preveč, ljudje si vse premalokrat rečejo: Rad te imam. Jaz ti bom pa vedno to rekel: Tanja, rad te imam! In želim ti vse najboljše in še enkrat: Rad te imam." Tanja je zaradi ganjenosti potrebovala kar nekaj trenutkov, da je lahko spet prišla do besede, voditeljico pa "okregala", da bi ji lahko pripravila robčke. 

Komentarjev 4
  • dhoo 16:29 29.februar 2020.

    Tanja je vredu, tisti ki jo kritizirate, pa raje pred svojim pragom pometajte.

  • ode 18:07 28.februar 2020.

    Poleg solz ima tudi debele noge.

  • mizimazi 11:31 28.februar 2020.

    fukara...razdiralka družin...

Sorodne novice