Magazin > VIP
145176 ogledov

Video: Trump pred kamerami grdo odrinil Melanio

Melania Trump Profimedia
Zanimivo je, da ni niti trznila …

Kamere so po zadnji predsedniški razpravi pred volitvami za predsednika ZDA znova zabeležile nenavaden trenutek med prvo damo Melanijo in predsednikom Donaldom Trumpom. Melania in Donald sta se držala za roke in mahala z odra, toda ob odhodu so uporabniki družbenih omrežij opazili, da je Melania iztrgala roko iz Trumpovega primeža, on pa jo je pri tem dokaj grobo odrinil.  

"Melania je zopet iztrgala roko", "Umaknila je roko, on pa jo je porinil", "No, tukaj se obnaša nasilno", "Dejstvo, da se na njegov odriv ni niti ozrla, kaže, da je bila takšnega vedenja vajena od njega","Melania, si v redu?" so se glasila opažanja na Twitterju. 

Sicer je bila ta finalna predsedniška debata prvi dogodek, na katerem se je Melania pojavila, po tem, ko je prebolela covid-19. Za ta dogodek je izbrala enostavno temno obleko, medtem ko je soproga Joa Bidena, Jill Bieden, blestela v cvetlični obleki. 

Komentarjev 18
  • kapibara1 11:06 30.november 2020.

    Ohhhh, kakšno ponovno brezvezno natolcevanj pri Donaldu.. kdor se le za odtenek razume, na govorico telesa, ve, da je bila ta gesta, nadaljnji potek- smer hoje..

  • Janez Mušič 05:32 25.oktober 2020.

    Neverjetno, kakšna grobost baje ima zlomljeno roko pa nekaj reber+pretres možganov,izvin kolka in močno poškodovana OBA kolena,hude notranje poškodbe in vprašanje, če bo preživela.

  • fiston 22:26 24.oktober 2020.

    Uboga A.H.F., kako je občutljiva. Verjetno če ga dobi samo pol centimetra tuli, da je bila grobo pof......

Sorodne novice