Magazin > VIP
34089 ogledov

Video: Znana Slovenka znorela, varnostniki so jo le nemočno gledali

ksenija kranjec
1/3
Instagram
Ksenija Kranjec se je sprla z Ivanom in uničila posteljo.

Produkcija srbska šova Bar je izločila Ksenijo Kranjec, ki jo slovenski ljubitelji resničnostnih šovov poznamo iz Big Brotherja. Kranjec se je sredi noči sprla z Ivanom, s katerim se je romantično zapletla, in ga poskušala vreči iz postelje, ker naj bi smrdel. "Tukaj te bom ubila," je kričala. Ivan jo je nekajkrat grobo odrinil, kar je Ksenijo še bolj ujezilo. Skakala je po njem, ga brcala, mu z vratu strgala verižico, na koncu pa razbila posteljo, v kateri je spal. "Ne vem, kakšno bolezen ima Ivan. Ko se ujezi, izgubi nadzor," je povedala. Svetlolaske tudi varnostniki niso mogli pomiriti.

Po izpadu je Kurirju povedala, da se bo od sreče napila in da je dolgo čakala na ta trenutek. Dejala je tudi, da obžaluje le ljubimkanje z Ivanom. "Z njim sem zaključila. Potrebuje profesionalno pomoč, saj je zelo ljubosumen," je o njem še razkrila. 

Komentarjev 6
  • Brane Kacjan 16:03 03.marec 2022.

    Njej on smrdi, ona pa rine v njega 5 minut? Ne vem kaj je prav, resničnostni šov, ali ona? Ne eno, ne drugo!

  • Brane Kacjan 16:00 03.marec 2022.

    Zelo slabo sta zaigrala resničnostni šov!

  • Catherine_Hartnett 12:04 24.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎